2777
2789

داشتم به این فکر میکردم چرا اغلب ما خانومها نصف وقتتون صرف زندگی زناشوییمون هست نصفه ی دیگش مختص بچه داری.

آنچنان اهمیتی ک باید ب خودمون بدیمو نمیدیم.

چرا واقعا..؟ خودمون چی پس

به خودت میای و می بینی شده ۵۰ سالت بدون اینکه از زندگی لذتی برده باشی. 

بنظرم تویی ک داری این تاپیکو می‌خونی یک روز در هفته رو اختصاص بده به خودت تا حال دلت خوووب باشه 🌸

هرکجا ک بروید عشق من همراه شماها خواهد بود👪⁦❤️⁩
بنظرم ادم شوهر و بچه هم داشته باشه بايد نصف روز مال خودش باشه

اره خب ولی ماهایی ک بیشتر اوقات درگیر مشغله کاری و بچه داری هستیم چی بگیم 🙂وقتی برای خودمون نمیمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب ولی ماهایی ک بیشتر اوقات درگیر مشغله کاری و بچه داری هستیم چی بگیم 🙂وقتی برای خودمون نمیمونه

ببين عزيزم هرچقدرم واسه بچه وقت بزاري كه نميبينه 

تازه وقتيم بزرگ شه زياد تو دست و پاش باشي حس بد ميگيره

بنظرم يجوري باش كه هم واسه خودت وقت بزاري اونم مستقل بار بياد

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
ببين عزيزم هرچقدرم واسه بچه وقت بزاري كه نميبينه  تازه وقتيم بزرگ شه زياد تو دست و پاش باشي حس ...

درسته گلم⁦♥️⁩اما خب هنوز پسرم یک سالشم نشده 

در روز نصفشو تنهاست بدون من دیگه دلم نمیاد از خودم دورش کنم 😂

درسته گلم⁦♥️⁩اما خب هنوز پسرم یک سالشم نشده  در روز نصفشو تنهاست بدون من دیگه دلم نمیاد از خود ...

نصفشو چرا تنهاس 

اره خب كوچولوعه من منظورم بزرگتر بود

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻