از این طریق ثبت نام کنید من ابن سه تا معتبرن که معرفی میکنم ،روی لینک های زیر کلیک کنید و و بعد از عضویت در هر سایت وارد قسمت کسب درامد شوید و مشاهده آگهی را انتخاب کنید. با کلیک بر روی هر آگهی صفحه جدیدی باز میشه که بعد از چند ثانیه یه نوار کوچک سفید رنگ میاد بالای صفحه ، بعد که نوار سبز شد تصاویر کوچکی میاد که باید تصویری که وارونه هست انتخاب بشه و به همین صورت همه آگهی ها رو مشاهده کنید.هروقت موجودی حسابتون به ۱۰۰۰۰تومان رسید قابل برداشت هست . در روز ۲۰ دقیقه بیشتر وقت نمیبره
میشه به من یاد بدین چکار کنم درآمد کسب کنم از این راه
تو گوگل سرچ کن سایت باکس نکست.اول عضوبشو.بعد برو قسمت کسب درامد.یه نوار بالای صفحه اس تو منوهاش نگاه کنی میبینی.کسب درامد بعدم مشاهده آگهی میزنی.یه صفحه میاد چندتا کادر داخلشه.روسر فصل هر کادر میزنی یه صفحه میاد.اون بالا یع نوار سفیده که پر میشه سبز میشه بعدجندتاعکس میاد عکسی که وارونه اس میزنی روش.مینویسه مشاهده اگهی موفقیت امیز بود.دوباره برگشت بزن وبه همین صورت روزانه اینا را کلیک کن.سهام هم بحثش جداس که بخری.زیزمجموعه اجاره ای ودائمی هم هست خودت ببینی متوجه میشی
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
خب بروز رسانی باشه خوبه پولامون جمع میشه یهو میده😁
یه روز خواهرم میگف پولش کمه واسه چی بریم، گفتم ببین تو که دوس داری گوشی دستت باشه و بچرخی، حالا تمام مدت که شکافتن هسته اتم آپلود نمیکنی که. ده دیقه برو انجام بده. حالا خیلیم داره استفاده میبره