2777
2789

کلی ذوق دارم برا امسال ... خیلی گشتم خیلی جاها سپردم همه جا گفتن سابقه کار من ۹سال خصوصی تدریس میکردم اما سابقه کار محسوب نمیشد؛

برای مدیرم شگفت انگیز بود که علاوه بر رشته خودم میتونم دروس ریاضی و زبان هم تدریس کنم ...

گفت من دبیر عربی میخوام و تو میتونی از مهر بیای ...❤

(رشتم الهیات فقه و مبانی حقوق اسلامی)

مدیرمنو برد به سالهای اول دوره راهنمایی اونجا که به یکباره فهمیدم چقدر قشنگ میتونم عربی رو به دوستام یاد بدم... و من از اول راهنمایی کوچکترین معلم عربی شدم 👩‍🏫 وقتی خونمون موقع امتحانا پر میشد از دوستام که میومدن ریاضی و عربی و زبان یاد بگیرن ...حتی بعضیا حق الزحمه هم بهم میدادن ... بعد بزرگ تر که شدم ادامه دادم با افراد بیشتری درس کار میکردم از همسایه ها و...اما پشت آزمونهای استخدامی قفل شده بودم و هروز غمگین تر چون خونمونو عوض کرده بودیم ازدواج کرده بودم و به سختی میتونستم شاگرد پیدا کنم . 

سالهای دانشگاه و بعد از اون تک و توک شاگرد داشتم با کارهای دانشجویی سرگرم بودم  اما مدرسه عشقم بود متاسفانه هرجا میرفتم میگفتن پایه ی پیش دبستانی ودبستان اما من فقط هدفم دبیری عربی و ریاضی بود !

دستخطمو میذارم فقط بگم که این خط خودمه و جایی یاد نگرفتم ارثیه از پدرم بهم رسیده خوش خطی ...

شعر از جناب ایرج میرزا؛

یاد باد آنچه مرا داد استاد/ آدمی نان خورد از دولت یاد 

هیچ یادم نرود این معنی/ که مرا مادر من نادان زاد 

پدرم نیز چو استادم دید /گشت از تربیت من آزاد 

هرچه دانست آموخت مرا /غیر یک نکته که ناگفته نهاد:

" قدر استاد نکودانستن" / حیف استاد به من یاد نداد

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میگن از هر انگشتش هنر میباره😁

مرسی گلکم 😍

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

ای جانم 

به خوشی سلامتی مهر امسال باشد براتون 

بله خط تون خیلی زیباست 

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    

بگم من با اون شعر کلی از استادای دانشگاهم نمرع میگرفتمااا

😍🤩🥰

شما اطلاع دارید حقوق معلم پیش دبستانی غیر انتفاعی چند هست ؟

طرف ما حدودا ۴ ولی کمترو بیشترم هست