2777
2789
عنوان

رانندگی...

129 بازدید | 17 پست

سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه.

توی آموزش شهری، مربی آقا باشه چقد باهاتون راحتن تا چ حد سوالات شخصی میپرسن ازتون؟(مثلا هنرجو هم خجالتی باشه)

سلام برای خواهرم اصلاااااااااا ثمیمی نبود مث چوب خشک

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
سلام برای خواهرم اصلاااااااااا ثمیمی نبود مث چوب خشک

وایییییی خاک به سرم صمیمی😅😂😂😂

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال شخصی نپرسید فقط در حد آموزش رانندگی بود بابا بزرگم هم  با من میومد عقب ماشین می‌گرفت میخوابید تا آموزش تموم شه

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
اصن هیچی سوال نمیپرسن بدبختا  فقط سعی میکنن هی بگن استرس نداشته باش

اها ک این‌طور

ولی اینجایی ک من رفتم همش سوالای دیگ میپرسه چندتا خواهر برادر داری فلان.. کلا ارومی یا چی؟!

تعجب کردم واقعیتش...

عهه اگه صمیمی باشه و شوخ باشه ایراد داره؟ اسم کوچه اینام میپرسن؟

من نمیدونم بستگی داره تا چه حد صمیمی

سوال برام پیش اومد.

نه قربونت نمیپرسه

اگه هم پرسید و شوخ بود که بهتر 😁 راحت تر یاد میگیری استرستم موقع رانندگی کمتر میشه

چون اگه همش حواست به پدال و فرمون باشه زیاد اشتباه میکنی

خیلی ممنون. اسم کوچه. گروه خونی. تعداد خواهربرادر . فعلا همینا 😕

گروه خونیت برا چی پرسیده😐

نه قربونت نمیپرسه اگه هم پرسید و شوخ بود که بهتر 😁 راحت تر یاد میگیری استرستم موقع رانندگی کمتر می ...

اره دقیقا

من احتمال میدم بخاطر اینک یخ و خجالتیم باز بشه تا بهتر یاد بگیرم. نمیدونم🤷🏻‍♀️