2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زبانو کنارگذاشت؟؟چجوری میخونه؟؟

فعلا کنار گذاشته مشغول کاره و داره ازدواج میکنه😍

من خودم با پکیج میخونم فایل تصویری و صوتی و جزوه داره و معلم داره که هر جلسه تماس میگیره مکالمه و رفع اشکال میکنه

اگه به کارت میاد شماره مشاورشو بدم پیام بدی زنگ میزنن خودشون راهنمایی میکنن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

از سایت گرفتی؟؟بزار

من دخترداییم گرفته بود شماره مشاورشو داد منم گرفتم اون گذرونده دوره هاشو

من تنبل وقت نمیکنم تازه جلسه ۱۵ ام

09380797322  ببین گارانتی دارن بگو راجب گارانتیتون بهم توضیح بدین. بعدم ازش بخواه نمونه آموزشارم بفرسته ببینی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من دخترداییم گرفته بود شماره مشاورشو داد منم گرفتم اون گذرونده دوره هاشو من تنبل وقت نمیکنم تازه جل ...

فقط شماره؟؟؟اسمش چیه؟؟موسسه اس؟؟کاش کامل معرفی میکردین

🏖آبانی🦂🧡
فقط شماره؟؟؟اسمش چیه؟؟موسسه اس؟؟کاش کامل معرفی میکردین

دکتر منوچهرزاده هست

تو گوگل بزن سایتشو میاره تو اینستا و تل و اینام هست

اخه من اطلاعاتم اونقدر نیست در حد اینکه ازشون خرید کردم

ولی مشاورش زنگ زدم هر سوالی پرسیدم خودش جواب میداد

دکتر منوچهرزاده هست تو گوگل بزن سایتشو میاره تو اینستا و تل و اینام هست اخه من اطلاعاتم اونقدر نیس ...

باشه عزیزم مرسی واس راهنماییت گلم❤️🙏🙏🙏🌹🌹

🏖آبانی🦂🧡
باشه عزیزم مرسی واس راهنماییت گلم❤️🙏🙏🙏🌹🌹

قربون تو ان شالله موفق باشی😘❤

عزیزم تاپیکای منو بخون  ماهم کلاسای انلاین اموزشی داریم😻

پیج دارید توی اینستا یا سایت یا کانال تلگرام؟؟هزینه دورتون رو هم میفرمایید؟؟

🏖آبانی🦂🧡