الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
عزیزم طبق عرف جهیزیه برای زن هست برو و لیست بردار از وسیله هات و همه رو بیار خونه پدرت دو نفر هم آقا از طرف خودت لیست رو امضا کنن عدم تمکین هم ربطی به وسیله شما نداره مرد طبق قانون خودش باید خونه و وسایل رو تامین کنه تهمت دزدی هم نمیتونن بزنن چون جهیزیه برای شماست اگر هم دادگاه بری حکم استرداد جهیزیه بهت میدن با یک مامور میری وسیله هاتو میاری
چون یکی از تاپیک های قبلیت رو دیده بودم. که کاربرا پیگیرت بودن ببینن چیکار کردی. متوجه شدم دوباره ازدواج کردین ولی اینم انگار بد دراومده. گفتم شاید همسرت ازدواج اولشه فکر میکنه هرچی اذیتت کنه تحمل میکنی و نمیری
میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹