2777
2789
عنوان

دعوا با یه خانم افغانستانی

616 بازدید | 7 پست

ما دوروز جلوتر از اربعین برگشتیم گفتیم قبل از اینکه خیلی شلوغ بشه بریم،هرچند بازم شلوغ بود

ولی گفتیم روز اربعین بریم شاه عبدالعظیم

چون ثواب زیارت امام حسین و داره 

بعداز زیارت ،پسر کوچیکم منو برد پارک

یه پارک کوچیک کنار حرم هست

بعد بردمش دستشویی

خیلی شلوغ بود یک نفر ایرانی هم نبود

در دستشویی و خراب کرده بودن که قفل نشه

باید یکی از بیرون نگهش میداشت

دوتا فقط بود دیدم خانم که در دستشویی و نگه داشته بود بازش کرد گفت ببینم داره چیکار میکنه نمیاد بیرون

یه دختر تقریبا ده ساله بود بیچاره

بعدم درو ول کرد همونجوری ،همه داشتن نگاش میکردن

به خانم به حالت توپیدن گفتم :چرا درو باز کردی؟

چرا نگاش کردی ؟

گفت:خواستم ببینم چرا بیرون نمیاد

گفتم تو حق نداشتی اینکارو کنی 

بهشون گفتم درو براش بگیرید 

که گرفتند

دختره هم افغانستانی بود دو دقیقه بعدش اومد بیرون

خیلی بدجنس بود خیلی حرص خوردم 

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین به شما که از بچه دفاع کردید. 💐💐💐💐

جامعه به افرادی مثل شما نیاز داره. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دمتتتتت گرمممم ک از دختر دفاع کردی 

پیش میاد دیگ منم ی بار دسشویی بودم این در لامصبو هعی میزد میزدن خب گاهی ادم دسشوییش طول میکشه خب چ کنه دست مثانه اس هعی زدن زدن گفتن هوووی داری چیکار میکنی منم در و با بدبختی با ی دس گرفته بودم چهار تا ادم مضر و مزخرف ۲۰ تا دسشویی اونجاس همه چپبده بودن پشت دسشویی من اون یکیا خالی میگفتن هعععی حداقل قفل درو محکم میبستی منم رفتم بیرون با ی نگاه عاقلی زل زدم تو چشاش گفتم چیه؟ پرسیدی چرا درو نبستم ؟ تو برو ببین میتونی ببندی قفل نداره وگرنه منم دوس داشتم ببندم هزاااار بار دعوام شده ب نژاد نیست همه جا پیش میاد 

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍
دمتتتتت گرمممم ک از دختر دفاع کردی  پیش میاد دیگ منم ی بار دسشویی بودم این در لامصبو هعی میزد ...

نژادو گفتم چون حداقل خودشون هوای خودشون و ندارن

دقیقا ،انگار آدم دوست داره اونجا بشینه

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
نژادو گفتم چون حداقل خودشون هوای خودشون و ندارن دقیقا ،انگار آدم دوست داره اونجا بشینه

اییی باااور کن ی سر در در در بابا خب درک کنین شاید طرف .... گلاب ب روت ..... باشه اییینقد در نزنیییید لامصبااااااا بعد جلسه هم میزارن ینی رفتم بیرون ۲۰ تا دسشویی بود همههه هییبچکس نبود ولی ۱۰ نفر دم در دسشویی من جمع شدن 

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍
اییی باااور کن ی سر در در در بابا خب درک کنین شاید طرف .... گلاب ب روت ..... باشه اییینقد در نزنیییی ...

اینارو باید ادب کنی بکاریشون   

دستشویی هم واقعا آدم آرامش میخواد وگرنه طولانی تر میشه