2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

A54 حافظه ۲۵۸ گیگ ۱۳ تا ۱۴ میلیون

گوشی شیائومی poco x5 pro     حافظه ۲۵۶ گیگ ۱۳ تا ۱۴ میلیون 

A14  شش تا ۷ میلیون حافظه ۱۲۸ گیگ

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

پس ساسونگ بخرم  دوس داشتم ایفون ۱۳ بگیرم😔

اگر واقعا خیلی علاقه داری و ... میتونی فیکش رو با پولت بگیری من دیدم خیلیا فیک دستشونه ولی به جای اینکار یه گوشی خوب سامسونگ یا شیائومی بگیر حالش رو ببر پولت رو حروم نکن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اگر واقعا خیلی علاقه داری و ... میتونی فیکش رو با پولت بگیری من دیدم خیلیا فیک دستشونه ولی به جای ای ...

عه جدا فیکشه 

میبینم دس هر کس و ناکسیه 

جوا فیک مگه داره !

نه من فیک میخوام چکار 

عه جدا فیکشه  میبینم دس هر کس و ناکسیه  جوا فیک مگه داره ! نه من فیک میخوام چکار

اره عزیزم فیک هست اصلا فرقش نمیشه با اصل تشخیص داد بعضی ها هم میرن قسطی می‌خرن یا حتی قرض میکنن 

گوشی سامسونگ خیلی خوب میتونی با پولت بگیری با دوربین و ظرفیت عالی بهتر از اینه که بری مثل بعضیا فیک دستت بگیری

عه جدا فیکشه  میبینم دس هر کس و ناکسیه  جوا فیک مگه داره ! نه من فیک میخوام چکار

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز