2777
2789

من خودم تیپم ساده ولی چهره و قد و بالام همه تعریفشو میکنن شوهرم معمولیه یعنی زشت نیست خوبه قیافش عادی و در حد مقبوله اما دوس پسر سابقم تو مجردی بی نهایت تو چشم بود شبیه مدلل بود و من مثل چی مسخش بودم خدا نخواست رابطه ما به ازدواج ختم بشه و از جداییمون راضیم بعد با همسرم سنتی اشنا شدم و الان خوشبختم فقط گاهی میگم همینجور که خوشگلی زن مهمه و مرد رو نرم میکنه آیا اگه شوهر من خوشگلتر بود بیشتر براش میمردم یا حرفشو گوش میکردم؟خوراکیایی که دوس داشتم برا اونم میذاشتم و همشو خودم نمیخوردم؟هر موقع میگفت بیا پیشم رابطه رو در هر شرایطی قبول میکردم؟هر موقع میگفت فعلا پول ندارم صبرم بیشتر میشد؟خواهش میکنم جوابمو بدون نصیحت کردن بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اگه بد تیپ باشه بهترع اعتماد ب نفس ادم بیشتره

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
نه عزیزم  من شوهرم خوشگله و خوشتیپه ولی از این خبرا نیس اتفاقا خوبه که مرد خوشگل و خوشتیپ نباشن ...

چرا؟یعنی تو خیابون و جلو فامیل باعث اعتماد به نفس بیشتر نمیشه برات؟

نه اصلا من شوهرم بیریخته اما براش همه کار میکنم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یعنی واقعا خوشگلی زن ، مرد رو نرم میکنه ؟

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .

حالا که شوهر کردی دنبال چی میکردی الان یه عده میان میگن باید خوشگل باشه فلان باشه بعد مثلاً میخوای چیکار کنی اگه شوهرت زشت بود طلاق بگیری گرچه به نظر من قیافه زیاد مهم نیست خوش اخلاقی و جنم کارکردن داشتنه که مهمه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍