2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز نگرفتم ولی دلم میخواد زودتر مستقل بشم . اینجا حوصله مامان بابامو ندارم 

شمارو میشناسم انشالله بهترینا نصیبت بشه

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
اوکین نگران نباش..یادشونم میره زندگیشونم میکنن تجربه داشتم و اینکه اگ تو مجزدی خانواده پشتت نبودن بع ...

خیلی سخته احساس میکنم

انگار با تمام مشکلات ادم دلش برای زندگی با اونیکه انقدر بهش عادت کرده بود تنگ میشه

بوی تنش صداش خنده هاش وای

بله اوایلش سخت حتی برای ما اقایون البته شخصیت ادما هم برمیگرده

شما تجربه داشتین؟

چرا حدا شدین؟ دلتون برا همسرتون تنگ شد؟

خیلی سخته احساس میکنم انگار با تمام مشکلات ادم دلش برای زندگی با اونیکه انقدر بهش عادت کرده بود تنگ ...

ماییم ک با کتک و  خیانت هزار جور خفت و خواری زندگی میکنیم حتنا ب درجه ی جنون رسیدیم ک داریم جدا میشیم اصلاااا بهش فکرم نمیکنی اوایل روحیات ادم حساس میشه ب خوبیش فک نکنه همه تو رابطه خوبنب بدیاش فک کن

چرا خیلی بنظرم سخته دوگانگی عجیبیه

چون یه پدر بددل و بداخلاق دارم که هم نمیتونم تحملش کنم و هم چون بددل هست نمیتونم مستقل بشم و یه جا رو اجاره کنم. چشم به راهم یکی خبر مرگش رو بیاره تا بتونم جدا شم

ماییم ک با کتک و  خیانت هزار جور خفت و خواری زندگی میکنیم حتنا ب درجه ی جنون رسیدیم ک داریم جدا ...

من کتک و خیانت ندیدم

ولی وابستگی به پدر مادر، بددهنی، بی احساسی و اینکه الانم خودش بهم میگه تو نباشی زندگی برام بهتر و روشنتره، پیش خونوادشم دوسه بار دعوامون شده و کلا خورد شدم

شما تجربه داشتین؟ چرا حدا شدین؟ دلتون برا همسرتون تنگ شد؟

مفصل.بله حتی بهش گفتم من حالم خیلی بهتر شده برگرد

گفت نه و بعدش رفت توی رابطه جدید.

من خیلی اذیت شدم.اما خدا روشکر گذر زمان درستش کرد

و دیگه برام تموم شده 

چون یه پدر بددل و بداخلاق دارم که هم نمیتونم تحملش کنم و هم چون بددل هست نمیتونم مستقل بشم و یه جا ر ...

ای بابا

منم از پدرم خیلی میترسم خیلییییی بگم ک چقدر رابطمون خرابه قطعا باید منتظر یه دعوا از سمت بابام باشم