2777
2789

آره میشه ول خ حواس پرتی داره خ خ خ زیاد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان و نمیدونم

ولی زن عموی من از ۱۷ سالگیش با عموم بود و رشتشم انسانی بود . واسه کنکورم فقط اقتصاد و درصدش بالا ۶۰ بود . ۳۰۰۰ سراسری تبریز اورده بود 

ولی الان داوطلب زیاده یکم باید بخونی خب

آره میشه ول خ حواس پرتی داره خ خ خ زیاد

البته اگ اهداف بزرگی مث پزشکی و دانشگاهای مطرح داری کلا باس بزاری کنا این تجربه منه ک ۴ سال کنکور دادم هم رل داشتم هم نداشتم هم رل دار دیدم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دیدم اشخاصی رو که طرف دوست پسر داشت ولی پزشکی قبول شد 

بستگی به هردو داره مدیریت می‌خواد و حواس پرتی زیاد داره 

بعد کنکور...

و موسیقی جای خالی خیلی از انسان هارو پر کرد و کتاب حرف نا نگفته رو... 🌓army-kpoper/ کیپاپر همیشه در صحنه حاضر
چطور مدام بخونی کی وقت هس پیام بدی

برنامه ریزی کن دیگ 

مثلا خ قرار بیرون نزار آخر هفته ها اونم هر دو هفته ی بار 

دقیقا الان وابستم و نمیدونی چ گ و ه ی بخورم

اوه این بده 

باس یکی و انتخاب کنی