2777
2789
عنوان

شوهر دهن لق

147 بازدید | 13 پست

سلام دوستان میشه راهنماییم کنین دارم دیوونه میشم عقدم و شوهرم دهن لق مثلا اگ چیزی بهش بگم پیش خانوادش میگه چیکار کنم چطور برخورد کنم؟؟دارم سکته میکنم بخدا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن زیادم در جریان قرارش ندی، یا بهش بگو همه زن و شوهرها مسائل خصوصی دارن با هم تصمیم میگیرن این ...

همه رو گفتم کلی دعوا داشتیم بحث داشتیم ولی خوب نمیشه این اخلاقش دردم اینه ک بهترین اخلاقا رو داره ولی این اخلاقش ک مرگ منه و عذابم میده رو ترک نمیکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توروخدا جدی میگی؟؟؟چن وقت عقد بودی؟

اکثرا همینطورن.خب اولا تجربه ندارن.دوما نمیدونن حرفی که میزنن تو ذهن طرف مقابل چه تاثیری میذاره.سوما هر چقدرم بگی بچه تحت تاثیر مادرشه و خواه ناخواه جلوش وا میده.و مثلا میگه مامانمه دیگه سو استفاده نمیکنه که.

شوهر خواهر من که فاجعه بود.ینی دسشویی هم میرفت مادرش ریز به ریز خبر داشت.ببین از همه لحاظ عالز بود و هست ولی این مشکل خیلی خواهرم ناراحت میکرد.من بهش گفتم کم کم با زبون نرم تذکر بده.هنوز زن داری بلد نیست.باید یاد بگیره.بابا نگاه به قد و قوارشون نکنید اینا هم مثل ماها که شوهر داری بلد نبودیم و هی سوتی میدادیم ،زنداری بلد نیستن.یواش یواش یادش بدید.

مثلا بهش بگو عزیزم من هر چی به تو میگم تورو محرم خودم میدونم دوست ندارم همون حرفو از دهن مادرت یا خواهرت بشنوم.برای من حریم خصوصی مهمه.بهش بگو فکر کن تو به من یه حرفی زدی فردا بابام بیاد همونو جلوت بگه،تو چه حالی میشی،نمیگی چرا حرفای منو به بابات گفتی؟ولو اینکه حرف مهم نباشه.

باید زیاد بگی ولی با نرمش.از مادر و خواهرشم تو این زمینه بد نگو.فقط بگو دلم میخواد حرفام مثل یه راز پیشت بمونه.چون با تو فقط اینا را میگم.هی بهش دنده بده.حس قدرت بدا.حس تکیه گاه تا حرفت روش اثر کنع

اکثرا همینطورن.خب اولا تجربه ندارن.دوما نمیدونن حرفی که میزنن تو ذهن طرف مقابل چه تاثیری میذاره.سوما ...

مشکل من اینه ک ب خواهراش میگه مادرش طرف منه و حتی اگ ب مادرش بگه ذره ای ناراحت نمیشم ولی ب خواهراش میگه بخدا بریدم با تموم روش های دنیا باهاش حرفیدم ولی نتیجه نداده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توروخدا جدی میگی؟؟؟چن وقت عقد بودی؟

یه مشکل عمده ات دوران عقد طولانیه.تو عقد نمیشه مردا را درست کرد.هر چی تو درست کتی مادرش پنبه میکنه.پس فعلا ریلکس باش.بری سر خونه زندگیت یواش یواش کنترل اوضاع را نامحسوس بگیر دستت.

با خمین حرفا و حس قدرت الکی دادن بهش سعی کن قشنگ بیاریش سمت خودت.

دوران عقد مزخرف ترین دوران تو زندگیه.من اکثرا دیدم بعد عقد مشکلاتشون نصف شده.

بکیش خواهر خودم.اونم مثل شما بود.تو عقد رودن هر چی میشد مادرشوهره خبر داشت.حالا از وقتی ازدواج کردند خداییش شوهرشم ادم خوبی بود تا حد ممکن همکاری کرد.ولی بازم گهگاه از دهنش در میره.و اینکه مادرشوهر خواهر من سمجه ها.ینی تا از زیر زبونش نکشه ول کن ماجرا نیست.انقدر میپرسه کجایی کجایی که طرف بگه کجاست

مشکل من اینه ک ب خواهراش میگه مادرش طرف منه و حتی اگ ب مادرش بگه ذره ای ناراحت نمیشم ولی ب خواهراش م ...

خب خداروشکر خواهراشن.کم کم با همین روش درست میشه.دل کندن از خواهر راحت تره.شک نکن.فقط با زبون نرم و مهربونی و حس اعتماد و ....وگرنه نتیجه عکس میگیری.

خب خداروشکر خواهراشن.کم کم با همین روش درست میشه.دل کندن از خواهر راحت تره.شک نکن.فقط با زبون نرم و ...

دلم میخواد بشینم زار بزنم و گریه کنم وقتی هم خوب بشه چ فایده مم کوچیک کرده جلو خواهراش تحقیر شدم درست بشه چ سود وقتی خواهراش ب همون چشم حرفای برادرش منو ببینن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40