2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مزد ساخت النگو چند مدله اگه بدون اجرت بگیری حدود ۷تا ۹درصد مالیاته، گاهی با اجرت ساخت و مالیات ۱۰درصد،گاهی اجرت ساخت ۱۴درصد به علاوه مالیات که ۷یا ۹درصده. همه اینا بستگی داره چ مدل النگویی رو‌بخری و از کجا بخری.

اگه برای سرمایه میخوای  رفتی بگو کارهای بدون اجرت رو نشونت بده

زیاده فکر کنم ،مثلا اکه ۲۳۰۰ قیمت طلاست با اجرت و مالیات و سود گرمی ۳ بخری نقریبا خوبه 

همون دیگه ، مامانم رفته النگو خریده این قیمت . یعنی حتی بهش تبریکم نکفتم انقدر حرص خوردم  

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱
مزد ساخت النگو چند مدله اگه بدون اجرت بگیری حدود ۷تا ۹درصد مالیاته، گاهی با اجرت ساخت و مالیات ...

برا خودم نگفتم . دقیقا من حواسم هست وقتی میخوام بخرم . 

مامانم تنها رفته خریده این قیمت . حالا میگم بهش قبول هم نمیکنه میگه تو نمیدونی 

تو فاکتور حتما نوشته اجرت ساخت چند درصده و مالیات چند درصد.

البته الانم زدم اینترنت دقیقا همون النگو همون قیمت بود . احتمالا کارمزدش بالا بود 

بستگی به مدلش داره ولی برای النگو خیییلی زیاد حساب کردن النگو هر چی هم اجرتش بالا باشه انقدر درنمیاد ...

این النگو رو خریده . تو اینستا پیداش کردم . دقیقا همون قیمت بود . 

اخه من دلم میسوزه چون پول کارکرده خودشه میگم چرا پولتو حروم میکنی ، میتونستی با همون پولت وزن بیشتری طلا بخری 

این النگو رو خریده . تو اینستا پیداش کردم . دقیقا همون قیمت بود .  اخه من دلم میسوزه چون پول ک ...

مبارکش باشه، حالا زیاد بهش چیزی نگو بذار خوشحال باشه حتی اگه ضرر کرده باشه. خوشگله انشالله به شادی

مبارکش باشه، حالا زیاد بهش چیزی نگو بذار خوشحال باشه حتی اگه ضرر کرده باشه. خوشگله انشالله به شادی

متاسفانه خیلی تخریبش کردم 😅 اصلا دیگه نگاه نکردم تازه گفتم قشنگم نیست 😑

متاسفانه خیلی تخریبش کردم 😅 اصلا دیگه نگاه نکردم تازه گفتم قشنگم نیست 😑

گناه داره،برو بگو  مامان چ خوب خریدی،الان تو سایت بچه ها گفتن این مدل جدیده و‌مزد ساختش بالاتره ،هر گرمی حداقل ۲۰۰ پایینتر خریدی.

بگو من نمیدونستم اینا امسال مد شده

این النگو رو خریده . تو اینستا پیداش کردم . دقیقا همون قیمت بود .  اخه من دلم میسوزه چون پول ک ...

من تقریبا این مدل رو که اماراتی هستن با ۱۰درصد خریدم فکر کنم حدود ۵ونیم گرم دونه حدودا ۱۴ 

مدل مادر شما ۸/۷۰۰ دونه ۲۲و نیم

البته طلا گرمی ۲۳۵۰ بوده نمیدونم امروز چنده