2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله و وقتی از سرگذشتم برا کسی میگم و میبینم اعتقادی ک نداره هیچ تودلش بم میخنده بسیارعصبی میشم ازخودم بدم میاد که چرا سفره دلمو بازمیکنم من اون دردا رو کشیدم اون چ میدونه 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

در اصل همون انرژی منفی هست که از ادم هایی که قلبشون‌سیاهه ، حسودن و یا دست خودشون نیست ساطع میشه . برای همین میگن هیچوقت سعی نکنید زندگیتونو شو کنید رابطه های زن شوهری‌تونو هی استوری کنید . 

حرزچیه

از بقیه بپرسی میگن بهتون

چشمای تو نقاشی خداست🤍 اگر روزی ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی اسمون. خلاصه چشماش داستانیه🥺🥺🥺 من مطمعن هستم که من و تو باهم ازدواج میکنیم و زندگی خوبی رو شروع میکنیم🤍🙂 هرکس مخالف امضای من هست میتونه بره با خدا بحث کنه ن من. خیلیا رو توی تاپیک دیدم که مخالف سنمون بودن اما برای من حرفاشون مهم نیست مهم تایید خداست 🥺 اره اون ۱۵ سالشه دوست دارم همه جا ازش بنویسم و بگم که هدیه خداست پس منم باید از هدیه خدا محافظت کنم.ملکه من عاشقتم🥺🤍

اره..بابای منم یه باغچه ای داشت پر از گل و درخت میوه بعد یکی اومد گفت عجب باغچه ای چقدر درختا سرحالن همه چی داری.. هیچکدوم از درختا دیگه میوه نگرفتن و گلا هم کلا خشک شدن و باغچه به چوخ رفت😑

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

من رفتم ارایشگاه دوستم موهاموجای دیگه امبره کرده بودم این دیدخیلی خوشش اومدهی میگفت وای جقدخوشگل شده وای چقدبهت میادواین حرفا..اومدم خونه ازفرداش موهام دسته ای ریخت ورفتم پیشش پسرونه زدم😑😑😑😑

گل زودچشم میخوره، من یه شمعدانی داشتم خشکل صورتی پررررگل وبوی خوب میداد هرکی دیدمیگفت چقد خشکله چقدر گل داده، الان نشونت بدم باورت نمیشه یه شاخه مونده اونم خشکه دلم نمیادبندازم میگم شایدسبز بشه

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

من اعتقاد ندارم ولی تجربه مشابه دارم

پارسال جلوی تراس هال رو پر از گل چیده بودم گل های قشنگی بود از نمایشگاه گرفته بودم نزدیک ۱۵ تومن

مهمون اومد برام خیلی تعریف کردن و عکس گرفتن و...از فرداش یکی یکی خشک شدن الان خالیه جلوی تراسم

نمیدونم شاید من بلد نبودم نگه دارم

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):

چشم نظر میگن بخاطر انرژی منفی ادمای حسوده

ولی من اصلا حسود نیستم اتفاقا همیشه هر چیز خوبی که ببینم میگم که طرف انرژی مثبت بگیره

یه بار همسایه منو برد گل هاشو نشون داد(یعنی خودش گف بیا ببین من اصلا نمیدونستم گل داره)رفتم دیدم تو دلم گفتم آخی چ ذوقی داره بعد کلی تعریف کردم که افرین چه با سلیقه ای و چقد قشنگن(من خودم تو خونمون یه گلخونه ۱۲ متری دارم)

هفته بعد منو دید گف گل هامو چشم زدی

انقد ناراحت شدم

بعد از اون دیگه سعی میکنم بجز اعضای خانواده خودم از کسی تعریف نکنم چون من قصدم خوشحال کردنشون بود اما مثل اینکه بد برداشت کردن!

هر چیز که در جستن آنی،آنی...
من اعتقاد ندارم ولی تجربه مشابه دارم پارسال جلوی تراس هال رو پر از گل چیده بودم گل های قشنگی بود از ...

آخه من سه سال بود این گلارو داشتم نمیدونم
شایدم یه افت افتاد به جون همشون