2777
2789

من ۲۳سالمه ترم ۵ام دانشجوام کنار دانشگام کار میکنم سرکار خیلی اذیت میشم توهین و تحقیر....خیلی رفتارهای بدی باهام شده .یهو اخداج شدم و استرس بیکاری و کار درست پیدا نکردن گرفتم همچنان الانم دنبال کارم.از لحاظ مالی ضعیفیم مجبورم پول هنری یادگرفتن و....ندارم چون باید بجاش بدم شهریه دانشگاه و کتاب خیلی دوس دارم در اینده رییس خودم باشم حتی اگه شده ی مغازه کوچیک تو محل از خودم داشته باشم.ینی ارزومه.کسی هس قبلا کارگر باشه و باهاش بدرفتاری شده یا سختی کشیده الان به شغل خوب رسیده؟چه شغلی چجوری؟بگید انگیزه بگیرم

دقیقا همین پری روز به مستندی میدیم یه آقایی جراح مغز و اعصاب بود می‌گفت قبلا کارگر بودم 

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمه دوستم تو بازار روز جوراب می‌فروخت  در کنارش درس خون الان یکی از معمار های شهرمونه

پسر عمه خودمم شاگرد مغازه بود درکنارش درس خوند پزشکی قبول شد الان یه کلینیک از خودش داره

عزیزم همیشه همینطوری نیس یه روز اینقد برات همه چی فراهم میشه ک خودت بی نیاز میشی ، من قبلا خیلی کار میکردم از دستفروشی بگیر تا منشی و خیلی کارای دیگ ک گفتن نداره ، ولی هدف داشتم انرژی منفی هم به خودم نمیدادم ، بین سن ۲۰ تا ۲۸ بدترین روزای زندگیم رو گذروندم چون پر از تحقیر و بی پولی بود ، مابین اینا هم رفتم مدرک مربی گری گرفتم یکم اعتماد به نفسم رفت بالا ، یک چند سالی هم تو باشگاه کار کردم ،الان دیگه ازدواج کردم …

مترجمی زبان انگلیسی که کاش عربی خونده بودم

خوبه که برو موسسه زبان فعلا مشغول شو یا برای دانشجویان و... مطلب ترجمه کن میتونی سایت راه بندازی مطالب خوب که سایت های خارجی میزارن رو برای رشد و پیشرفت مردم بزاری البته با ذکر منبع  یا کتاب ترجمه کنی

طور؟ اخه الان خیلیا به عربی و عرب ها ناسزا میگن. بعد داخل زبان عربی رقابت کمتره تا انگلیسی. درسته؟

من ی شهریم که عربا خیلی برا ازدواج یا درمان میان مترجماشون پول پارو میکنن اما کو توریست خارجی