2777
2789
عنوان

روم نمیشه جلو بقیه غذا بخورم

209 بازدید | 19 پست

خانواده منظورمه ها  چون همیشه بهم گیر دادن ک بخور بخور اصلا وقتی کنارشون غذا میخورم همش استرس دارم الان یچیزی بگن بهم اذیت میشم واقعا

خیلی وقتا میرم تو اتاقم تنها غذا میخورم

کسی هست مثل من باشه؟ 

منم همین جوریم

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل ازدواجم جلو جانواده همسر خجالت میکشدم 

چند بار جلو همه قاشق برنج خورد به لبم همه ریخت رو لباسم😭وااای چه لحظه بدی بود

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️
بعدم باهاشون ک نمیشینم سر غذا حس میکنم بهشون برمیخوره

نه خانواده ی من درک میکنن من تنهایی رو ترجیح میدم

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

منم جلوی کسایی که باهاشون رودربابسی دارم غذا خوردن مثل زهر خوردنه برام کلا تنهایی غذا خوردنو دوس دارم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
منم چون چاقم هی گیر میدن دیگ خجالت مبکشم

من برعکسم هی میگن این الان غذات بود خوردی 

از بچها کمتر میخوری

نون بخور فلان بخور اصلا نمیزارن بفهمم چی دارم میخورم😞

دخترمن ۱۰سالشه خیلی کم غذاهست همش بهش میگم بخوریعنی اونم بدش میاد؟

نمیدونم والا ولی من اینجوریم

میدونم کارمم اشتباهست ولی نمیتونم این رفتارمو که باعث میشه جلو دیگران نتونم راحت غذابخورم بزارم کنار

دخترمن ۱۰سالشه خیلی کم غذاهست همش بهش میگم بخوریعنی اونم بدش میاد؟

اگه هی از الان بهش بگی همینجوری میمونه ها فکر میکنه همیشه باید کم بخوره منم از بچگی همینجوری بودم الان حس میکنم زیاد بخورم زشته