2777
2789

گریه

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری..زود میاد؟؟؟

زود فک نکنم معمولا روزای کاری جواب میدن 

ی قسمتی داره میتونی پیام بدی کدت و بگیری دیگه 

بگرد تو سایت پیدا میکنی 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
نه فقط کد ملی میخاد و کد داوطلبی😭

اون برگه ای که روز کنکور از روی صندلیت برداشتی رو کجا گذاشتی رو اون کد داوطلبی رو زده 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

همه هم گم کردن😂

باو اینا چرا فک نمیکنن بعدن لازم میشه ی جای امن بزارن

من تو سه تا گوشی از شماره داوطلبیم عکس دارم

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....

روز جلسه کسی که قبل یا بعد تو بود رو میشناختی؟

اشنا نبود؟

آدم ها آدم اند نه کمتر و نه بیشتر ، اگر کمتر حسابشان کنی آنهارا شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی آنها تورا می شکنند!🍎🌿برای ما طبیعی ست که در جمع مهمانی یک نفر گوشی همراه خود را دربیاورد و با آن سرگرم شود اما غیر طبیعی و نامحترم است اگر کسی کتاب دربیاورد و بخواند !📚💜