2777
2789
عنوان

طلاق و جدایی

320 بازدید | 16 پست

سلام دوستان عزیز

دوستی کنار بنده هست که در حال جدایی هستند، علت جدایی هم خیانت دروغگویی دست بزن همسرش و دخالت وحشتناک خانواده همسرش داره جدا میشه. ایشون خیلی آسیب دیده توی زندگی ۱۱ ساله اش، بچه هم نداره، خواهر همسرش چون سنش بالاست و طلاق گرفته این ۱۱ سال نگذاشت این زندگی کنه، الان با یک جسم و روح فروپاشیده شده دو روز مهمان منزل بنده هستند، من با اینکه در حوزه حقوقی شاغلم ولی ایشون می خواهد بدونه آدم هایی که بدی می کنند و باعث نابودی یک نفر میشن خدا باهاشون چیکار میکنه.

بهم گفت بنویس که چهره زیبایی شادابی خنده و همه انرژی مثبتم رفته، ناراحته چرا شوهرش ذات خانواده اش شناخت ولی بازم دنبال حرف اونها بود. 

بیشتر می‌خواهد تجربه بخونه تا نصیحت.

ممنون میشم که اگه جوابی ندارید توهین نکنید این دوست خوشگلمون شرایط روانی  و روحی  خوبی ندارند.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدون شک تاوان بس میدن و شوهرش دورش ک خلوت میشه میفهمی چ غلطی کرده من با چشم خودم دیدم ک کسانی ک دخال ...

ما ۴ تا جاری هستیم 

هممون اذیت هستیم

ولی من از همه بیشتر چون شوهرم بچه اخری هست و همه براش تصمیم میگیرن

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

خدا انقد دوسش داشته ک بهش بچه نداده باید روزی هزار بار خدارو شکر کنه.حال روحی روانی حتی زیباییش برمیگرده اگه زندگیش ب آرامش برسهههه از هیچی نترسع و جدا بشه بدون بچه جدایی خیلی راحته

سلام ماه بانو

یه بار دوستم بهم گفت ناهید صبر کوچیک خدا ۱۰۰ ساله

بهم گفت مطمئن باش خدا جواب همه رو میده

گلی می‌دونم چی میگی درکت می‌کنم اما بعد چند سال فهمیدم که به جای فک کردن به این مسائل به خودم برسم و فکر روح و جسم خودم باشم خیلی به خودم ظلم کردم تو این سال‌ها

انگار که نیمی از زخم‌ها و دردهامو خودم باعثشونم

گلی واست دعا می‌کنم

شمام با قلب شکسته و مهربونت واسم دعا کن

عزیزم امیدوارم به آنچنان آرامش و زندگی خوبی برسی که دبگه برات مهم نباشه چه بلایی سرشون میاد. اصلا مهم نیست چی بشه. مهم اینه حال شما خوب باشه. وقتی آزاد بشی و زندگیت آروم شه حتی شاید بزای شفای این دیوونه ها دعا هم بکنی

ما ۴ تا جاری هستیم  هممون اذیت هستیم ولی من از همه بیشتر چون شوهرم بچه اخری هست و همه براش تص ...

یعنی شما چهارتا زورتون نمی‌رسه ب ی خانواده شوهرت باهم متحد شین حالشونو جا بیارین

ما ۴ تا جاری هستیم  هممون اذیت هستیم ولی من از همه بیشتر چون شوهرم بچه اخری هست و همه براش تص ...

من شوهرم ی بسر بود اصلا بهش اهمیت ندادن و تو زندگیم دخالت کردن حالا دیگ کمتر دخالت میکنن مثلا بهترینش این بود ک میگفتن نرو کار کن الان دختر خودشون ی شوهری داره ک اصلا کار نمیکنه اینا خرجیشو میدن

یعنی شما چهارتا زورتون نمی‌رسه ب ی خانواده شوهرت باهم متحد شین حالشونو جا بیارین

نمیشه

خیلی سلیطه ان 

من خودم جلوشون در میام و از حق خودم دفاع میکنم

پسراشون نمیگذارن که برعلیه شون کاری بکنیم

و اینکه کاری کردند که همه برادر و جاریها باهم بد میکنند

مثلا به دروغ میگن فلانی پشت سرت ینا گفت در صورتی که حرف خودشونه

اخه یکی از جاریهام هم مثل هموناست 

حالا همه عروسهاش باهاش قطع را بطه هستند

و بدتر از همه اینکه همه با هم همسایه هستیم

من شوهرم ی بسر بود اصلا بهش اهمیت ندادن و تو زندگیم دخالت کردن حالا دیگ کمتر دخالت میکنن مثلا بهترین ...

شوهر منم اصلا ادم حساب نیکنند و همیشه کوکش میکنند و تو هیچ زمینه ای پشتش نیستند

دخالت خانواده شوهر من مثلا اول ازدواج به شوهرم میگفت فامیل زن فامیل نمیشه نرو خونشون

به من میگفتند هر جا میخوای بری از ما اجازه بگیر

میگن چرا با این همسایه حرف میزنی

چرا این لباس را پوشیدی

چرا با فلانی رفتید بیرون

چرا فلانی امد خونتون

من گوش نمیدم کار خودم را میکنم ولی بعد ۱۲ سال هنوز از رو نرفتند

خدا لعنتشون کنه که زندگی را جهنم میکنند برا ادم

شوهر منم اصلا ادم حساب نیکنند و همیشه کوکش میکنند و تو هیچ زمینه ای پشتش نیستند دخالت خانواده شوهر ...

نمیدونم والا چیکار کنیم از دستشون مال من فرق میزارن عاشق داماد هستن 

نمیدونم والا چیکار کنیم از دستشون مال من فرق میزارن عاشق داماد هستن 

شوهر من فقط ۱ خواهر داره

مادرش میگه همه فدای دختر🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینا با زبان نمیگه با کارهاش میگه

اونم یه فتنه ایه که نگو