2777
2789
عنوان

خانمای تهرانی که دنبال کاردرمنزلن

269 بازدید | 19 پست

دوستان من چند وقتیه خیلی ذهنم درگیره همش دوست دارم یه کاری انجام بدم اما مطمئنم همسرم پایه نیست اگر کسایی هستن که به کارای هنری علاقه دارن بیایین فکرامون رو بزاریم رو هم یه حرکتی بزنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چه حرکتی ؟

دوران دانشجوییم یکی از دوستام مانتو ساده میخرید یکی از دوستای دیگم واقعا هنرمندی بود برا خودش رو مامتوهای ساده اون کار میکرد بعد اون یکی میفروخت یه درصدی به خانم هنرمند میداد .مثلا مانتو ساده 50میخرید میفروخت 400الی 500

زدم ولی باز نمیشه

خب عزیزم بار سده اون کادر کوچولو سبز رنگ رو میبینی بالا صفحه بزار پر بسه بعدش 6تا انیمیشن مباد اونی که برعکس هیت رو انتخاب کن صبر کن ازت تشکر کنه بابت بازدید سابت بعد برگرد بعدی

ببخشید عزیز الان این صفحه برام باز شده از کجا شروع کنم؟  تبلیغاتشو و اینکه شماره حساب کجا ثبت ...

اگه تونستی عضو بشی از قسمت راست اون کادر عمودی تنظیمات برو تو تنظیمات حساب اطلاعات کارتتو وارد کن .

برای شروع کارم بالای صفحه سمت راست کسب درامد رو بزن بعد مشاهده اگهی وارد صفحه اگهی ها شو .بازم نیاز بود سوال بپرس