2777
2789
عنوان

اومدن دزد😱😱

354 بازدید | 27 پست

سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه :)

آپارتمان مال خودمونه نیمه قدیمی ساخته...امروز صبح(۹:۵) یه صدایی از پارکینگمون میومد، انگاری یکی داره درب کوچه رو با کلید باز میکنه. 

یحظه احساس کردم داداشمه چون داداشم این مدلی باز میکنه. ولی با خودم گفتم این موقع داداشم خونه نمیاد ک... خلاصه خونه مامانم و خودم بودیم.

یهویی اروم مثل جن زده ها سمت پنجره دویدم... دیدم یه مرده درو باز کرده میخواسته وارد خونه بشه... با شجاعت تمام گفتم کیه؟؟؟!(توی خودم داشتم میلرزیدم و دستام یخ کرده بود😱) 

یه بالارو نگاه کرد سریع فرار کرد...

انقد میترسم دوباره یهویی بیاد😱😱 😢

چکار کنیم برای جلوگیری از ورود دزد چ‌ پیشنهادی دارین ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوربین و دزدگیر نصب کنین

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی، ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

یعنی حالا اون موقع درکت میکنم هم ترس داری نمیدونی چیکار کنی کلا گفتم که به پلیس بگم

دقیقا 😞😞

خدا لعنتشون کنه. از صب تا حالا ترس ب جونم افتاده.

ب فامیلمونم قول دادم ب عنوان همراه کلاس رانندگیش برم. نمی‌تونم اونم کنسل کنم😢