2777
2789

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۹۰۷_۱۰۱۰۳۸_9qsq.jpg

من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم دوست دارم حداقل همسرم پولدار باشه دستش به دهنش برسه ایشون فنی کاره برق لیسانس امسال سال آخرشه خودشون مستاجرن ماشینش پیکانه

از یه طرفم خیلی دلم میسوزه براش ....مشکل فقط پوله

وقتی از لحاظ مالی از نظر خودت باهاش جور نیسی اصلا احساسی تصمیم نگیر 

ممکنه الان بگی آره تو زندگی پشیمون بشی و همیشه جنگ و اعصاب و دعوا باشه هم ب خودت کام زندگی تلخ بشه هم ب اون بنده خدا 

بهش بگو بره دنبال زندگیش 

برای سلامتی و شفای کامل بچم میشه حمد بخونید 🤲🌹بیماری پسوریازیس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت براش نسوزه با یکی که مناسبشه خوشبخت میشه دلت برای خودت بسوزه که یه عمر بخای حسرت پول بخوری سلامت روانتو از دست میدی. اگ با ش ازدواجم کنی انقد بش سرکوفت میزنی که زندگی جهنم میشه. پول خیلی مهمه خیلی. بیخیالش شو 

پول مهمه هر کی هم می گه نه مهم نیست خیلی خوش خیال تشریف داره،،اما همه چی نیست ولی بودنش لازمه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بعنوان کسی که ۷ساله متاهله و ۲تا بچه دارم خونه هم دارم میگم عشق مال قدیم بود الان پول نباشه هیچ چیزی نیست اعصاب نمیمونه اخلاق بد میشه و ......زندگیا سخت شده چشم و هم چشمی شده

بدون پول اصلا نمیشه 

🫂