2777
2789
عنوان

آیا کسی اینطور شده الان؟

113 بازدید | 7 پست

من پدرم چندروزی هست که بی طاقت و کِسِل و بی اشتها شده و به همراه سرفه

رفت کربلا دو روز هم و اومد، امروز تب و لرز گرفتش و رنگ صورتش زرددد، اشتها که اصلاااا نداره.

اصن دیدمش ترسیدم و دلم ریش شد براش

رفت دکتر براش سرم نوشت با پنجتا امپول ولی خب چ فایده. تقویتی هم زد

بنظرتون ویروسی چیزی نیست

خیلی نگرانم 

هیچ بیماری قبلی هم نداشت

خوابش رو هم مختل کرده

همه چیز درست می‌شود. آب ریخته روی زمین جمع نه، اما خشک می‌شود. قلب شکسته خوب نه، اما ترمیم می‌شود. و هنوز هم می‌توان، در گلدانی شکسته گل کاشت.𓃠𓍯 ִִֶֶָ𓆝 𓆟 𓆞 𓆝 𓆟

خیلی ها بخاطر گرما 

یهویی شک به بدنشون وارد میکنن و جلوی کولر میرن 

و توی مواکب زیر باد کولر سرما میخورن...

احتمالا پدرتون ضعیف بودن ضعیف تر هم شدن....

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ها بخاطر گرما  یهویی شک به بدنشون وارد میکنن و جلوی کولر میرن  و توی مواکب زیر باد ...

آره همینطوره  . امیدوارم همین سرما باشه😶😪نه چیزِ دیگه

همه چیز درست می‌شود. آب ریخته روی زمین جمع نه، اما خشک می‌شود. قلب شکسته خوب نه، اما ترمیم می‌شود. و هنوز هم می‌توان، در گلدانی شکسته گل کاشت.𓃠𓍯 ִִֶֶָ𓆝 𓆟 𓆞 𓆝 𓆟

ویروس خیلیاگزفتن متاسفانه 

جدی

یعنی نریم نزدیکش🥲🤧

خیلیا اینطور شدن معلوم نیست چیه 

جدی

بابای منم سیگاریه

میترسممممممممم

نمیدونم چیکار کنم براش