2777
2789
عنوان

علائم اولیه بارداری

135 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من یه هفته دارم به پریودیم حالم اصلا خوب نیست سینه هام بشدت درد دارن و زیر دلم وکمرم و کلا درد پریودی دارم احساس میکنم میخوام پریود شم   

به نظرتون این علائم زود نیست؟ ینی حامله ام؟ 

علائم پریودی و حاملگی عین همه اگه موعد پریودتون رد شده ازمایش بدین

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اخه رد نشده یه هفته مونده به پریودیم

صبر کن گلم

میدونم سخته خودتو سرگرم کن

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

تاحالا درد سینه قبل پریودی نداشتی؟؟من یک هفته یا ده روز قبل پریودی همیشه سینه درد میگرفتم ولی موقعی که حامله شدم ۱۲ روز قبل پریودی دردام شروع شد و یکم فرق داشت

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
ن نداشتم الان به شدته دردشون 

احتمال زیاد بارداری عزیزم علائم دیگه ای نداری؟؟فقط استرس رو. از خودت دور کن که اگه هم جنین تشکیل شده استرس نمیزاره درست و حسابی رشد کنه

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
احتمال زیاد بارداری عزیزم علائم دیگه ای نداری؟؟فقط استرس رو. از خودت دور کن که اگه هم جنین تشکیل شده ...

فداتشم عزیزم 

همه بدنم درد میکنه پاهام خسته ام انگار کوه کندم خوابالود هم هستم حالمم یه جوریه مظطربم اصلا تا خالا این حالو نداشتم عجیبم

همش علائم بارداریه اما دیگه نمیدونم واقعا باردارم یا ن

احتمال زیاد بارداری عزیزم علائم دیگه ای نداری؟؟فقط استرس رو. از خودت دور کن که اگه هم جنین تشکیل شده ...

یادم رفت بگم سرگیجه هم دارم و تکرار ادار ینی هر یه ساعت یه بار باید برم دسشویی

فداتشم عزیزم  همه بدنم درد میکنه پاهام خسته ام انگار کوه کندم خوابالود هم هستم حالمم یه جوریه ...

اره علائم بارداری هم هستن..انشالله که بارداری عزیزم زیاد خودتو خسته نکن تا موقعش بشه تست بزنی