2777
2789
یبارم گفت کادو تولد برات بگیدم منم گفتم یچیز باشه ۲۰ سال بعدم بمونه برامون بهم گفت رویا بافی نکن... ...

شاید برات خنده دار و مسخره باشه حرفم، اما اکثر آقایون،خانومای دست نیافتنی،محکم و قوی رو دوست دارن..

اگر میخوای جذاب باشی،اعتماد بنفس بالا داشته باش، کم حرفی و گُزیده گویی رو یاد بگیر، دست نیافتنی باش، عزت نفس واضح در رفتارت نمایان باشه،قوی باش و قوی بنظر برس.. خودتو دست کم نگیر، در عین حال مهربون و ساده باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید برات خنده دار و مسخره باشه حرفم، اما اکثر آقایون،خانومای دست نیافتنی،محکم و قوی رو دوست دارن.. ...

اینارو میدونم ولی اشتباه کردم اوایل رابطه خودمو ازدواجی نشون دادم. 

جرات کات ندارم. ترس تنهایی دارم ترس ترشیدگی دارم فشار روحی دارم فشار کاری دارم...

نترس.. ترس برادرِ مرگه.. مرگ فقط نفس نکشیدن نیست..  همین که رو خودت کنترل نداشته باشی و از مواجه شدن با واقعیت فرار کنی،یه جور مرگه..   از هرچی میترسی، برو توو دلش.. 

چجوری بشناسم وقتی بیرون نمیبرتم چجوری بشناسم وقتی از خودش نمیگه فقط راجب اینکه چی کارا میکنی حالت خ ...

عزیزم چند سالتونه؟؟  بیخیال این باش. اگه بیرون نمیبرتت خوب دلش برات تنگ نمیشه. خرج هم که نمیکنه. بهت گفته رویا بافی نکن. اینا یعنی چی؟؟؟ 

۲۶

والا به خدا سنی نداری . 

من سی سالگی با همسرم آشنا شدم 

در عرض ده ماه هم عقد و عروسی در یک روز . 

قبلش هم همیشه میگفتم خدایا من نمیدانم و تو میدانی 

خودت مسیر درست رو برام هموار کن 

مبادا توی این راه های آشنایی به اشتباه بیفتم .‌‌‌‌‌‌‌

به خدا اعتماد کردم شکر خدا همسرم سر راهم قرار گرفت

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
چجوری بشناسم وقتی بیرون نمیبرتم چجوری بشناسم وقتی از خودش نمیگه فقط راجب اینکه چی کارا میکنی حالت خ ...

یعنی چی بیرون نمی برتم؟ خب با هم قرار بگذارید با هم برید بیرون. بهش پیام بده... بگو بریم یه جای بشینیم کافه ای جایی.. 

اگر فهمیدی واقعا علاقه به دیدارت و حرف زدن از خودش نداره خودش یه جور شناخته که به دست میاری. که در این صورت حتما باید رابطه رو کات کنی و بدونی این فرد نه ازدواج می کنه و ازدواج کنه به درد زندگی می خوره.