2777
2789
عنوان

درد عصبی

218 بازدید | 11 پست

بچه ها میتونید کمکم کنید 

من چند ساله معده درد هزاران ازمایش همچی دادم میگن  عصبی با اینکه اصلا عصبی نیستم

بعددلدرد پهل درد شدید میگیرم میزنه تو دست پاهام درد 

خیلی دارو اعصاب خوردم فرقی نکردم دکترای گوارشم میگن دیه پیش ما نیا 

کسی میتونه کمکم کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای معده هر شب قبل خواب ی انگشت عسل معجزه میکنه ،برا اعصاب هم ی دکتر خییلیییی ماهر پیدا کن ک بتونه ریشه یابی کنه مشکلت رو

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

سلام منم نزدک ۵ سال داره میشه معده درد مزمن دارم خیلی هم آدم آروم و شادی هست ولی شبانه روزی درد  دارم و لحظه ای آروم نشده دکتر گوارش به منم گفت عصبیه دیگه پیش ما نیا من حتی روان پزشکم رفتم خیلی دارو خوردم خوب نشد به نظرم برای معده درد دکتر رفتن فایده ای نداره خیلی البیته خیلی ها خوب شدن ولی بعضی ها مثل من اصلن خوب نشدم هر کاری کردم

سلام منم نزدک ۵ سال داره میشه معده درد مزمن دارم خیلی هم آدم آروم و شادی هست ولی شبانه روزی درد &nbs ...

منم الان هفت ساله  دکتری نیست ک نرفته باشه دو هفته ای هست خیییلی شدید شده درد معدم چیکار کنم واقعا 

با سلام

درد مزمن یا سندرم درد مزمن  نوعی از انواع درد است که با عناوین دیگری از قبیل درد سوزشی کند، درد مبهم، درد ضربان دار و درد تهوع‌آور نیز شناخته می‌شود. این درد می تواند مشکلات جسمی و روانشناختی زیادی برای کسانی که آن را تجربه می کند، ایجاد کند.

چنانچه بارها شنیده اید بخش زیادی از این دردها منشا روانی دارند و شناسایی این عوامل می تواند کمک زیادی به بهبود آن ها نماید.

این پژوهش توسط جمعی از محققان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام می شود و همکاری شما عزیزان می تواند کمک بزرگی در جهت پیش برد کار نماید.

لطفا چنانچه مدتی است که ابا ین نوع درد دست به گریبان هستید، با تکمیل این پرسشنامه ما را یاری کنید.

به پاس قدردانی از همکاری شما درصورت تمایل پکیج مدیریت استرس برایتان ارسال خواهد شد. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecXfoBxCxK-I7E_3T-Gc7khPHWYaF1P2xcXNVEodru7K_tNQ/viewform?usp=sf_link