2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

205 بازدید | 8 پست

علائم بارداری پوچ چیه؟

من رفتم سونوگرافی گفت ۶هفته و یک روز بارداری ولی ضربان قلب نداره. دو هفته دیگه دوباره بیا.

جواب سونو رو به دکترم نشون دادم هیچ دارویی نداد بهم، خیلی راحت گفت پوچه، دو هفته دیگه برو سونو معلوم میشه.

دو ماه پیش قرص کلومیفن خورده بودم ، اینجا تو نی نی سایت خوندم دیدم همه گفتن این قرص باعث بارداری پوچ میشه. درسته؟ یعنی هر کی که قرص کلومیفن بخوره باردار شه پوچه؟😭

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

چند روز پیش لکه بینی و ترشح قهوه ای هم داشتم الان ندارم. بعد یکسال فکر کردم دیگه دعاهام جواب داده و باردار شدم ولی اینجوری شد...😭

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو٨هفته معلوم ميشه

شما تجربشو داشتی؟

این دو هفته اندازه دو سال میگذره برام

بسپار به خدا منو خواهرم باهم باردار شديم مال من هفته٦تشكيل شد واسع خواهرمهفته٧ انشالا هر چي به صلاح ...

درسته به زور نباید بخوام ممنونم🙏

الان برا تشکیل قلب زوده دکتر هم نباید میگفت پوچ،این کلمه نشسته رو مغزت، ۸ هفته تازه بررسی میکنن که قلب رو ببینن..تا ده هفته هم فرصت هست..استرس الکی نداشته باش...توکل کن به خدا ان شاءالله قلبش تشکیل میشه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
الان برا تشکیل قلب زوده دکتر هم نباید میگفت پوچ،این کلمه نشسته رو مغزت، ۸ هفته تازه بررسی میکنن که ق ...

وای مرسی عزیزم

آره خودم امیدوار بودم که شاید دیر تشکیل شه ولی هم حرف دکتر هم اینکه گفتن کلومیفن باعث بارداری پوچ میشه ناامیدم کرد

چیشد نی نی عزیزم

بسلامتی دنیا اومد🥰

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊