2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازنظر درآمد شاید خوب باشه ولی برای سلامتی به شدت مضره.هر روز باید بوی مواد کراتینو نفس بکشی ریه هات ...

حتی با ماسک؟

شهر من خیلی شغل های آرایشگری اشباع شده گفتم شاید این لاین یکم بهتر باشه یه کمک خرج زندگی باشم

لایک نکنید.ممنون❤️
درآمدش این روزا خیلی خوبه.برا آموزش هم کلاس خاصی نمیخاد من خودم از کلیپا یادگرفتم.فقط اتومخصوص باید ...

مرسی عزیزم از نظرت.من می‌خوام مدرک بگیرم ک مشغول به کارشم

لایک نکنید.ممنون❤️
مرسی عزیزم از نظرت.من می‌خوام مدرک بگیرم ک مشغول به کارشم

خیلی خوبه .خیلی از دخترای فامیلم رفتن دنبال این کار .چندتا از دوستام هم کشورا عربی رفتن برا کار کردن.بعضی ها هم همزمان با کراتین رنگ مو رو هم یاد گرفتتن.

خودم چون دیدم اطرافیان موفق بودن گفتم راهنماییتون کنم

حتی با ماسک؟ شهر من خیلی شغل های آرایشگری اشباع شده گفتم شاید این لاین یکم بهتر باشه یه کمک خرج زند ...

آره حتی دو سه تا ماسک هم بزنی بازم اون بو رو حس میکنی خیلی بده

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

نمیدونم.بنظرم کراتین جزو لاینایی هست که ممکنه چندساله دیگه کسی سراغش نره.بخاطرمضرات و حجم بالای نارضایتی ک خانوما دارن

من کمترکسی رو دیدم یاشنیدم ،ک کراتین کرده و بعدش راضی بوده باشه.مگراینکه واقعآپیش یه آدم کاربلدرفته باشه وموادی ک استفاده کرده موادای جدید و بدون بو وگاز باشه

مثلالاین میکروبلیدینگ و رنگ ولایت و میکاپ وشنیون وکوتاهی همیشه هست ولی من حس میکنم کارایی مثل کراتین،چندسال بعد دیگه کمترکسی بره سراغش

ازآیِنه بپرس؛نام نجات دهنده ات را ...
نمیدونم.بنظرم کراتین جزو لاینایی هست که ممکنه چندساله دیگه کسی سراغش نره.بخاطرمضرات و حجم بالای نارض ...

مرسی.بخ فکر فرو رفتم با نظرت.حتما فکر میکنم راجبش

لایک نکنید.ممنون❤️