2777
2789

حتی اگه یه لحظه بخواد تا سر کوچه بره دلم براش تنگ میشه

فوبیا دارم....🥲

دانشگاه دیکه درس میخونما

ولی وقتی پیشش هستم همش نگرانم🥲

مدام در حال عکس و فیلم گزفتن ازش ام😑

دیوونه دارم میشم.

مگه تو بچگی احیانا با پدرت مشکل داشتن وخونه رو ترک کرده؟؟؟

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش روانپزشک فوبیای شدید از دست دادن عزیزان داری

میدونم کلا دلت تنگ میشه ولی خوب نیست اینقدر اصلا خوب نیست دو روز دیگ یه چیزی بشه عروسی کنی یا چمیدونم...ممکنه تا مرز خودکشی هم بری

دخترمن اینه💔منم خیلی نگران وابستگیش هستم حتی روی مبلی که من نشستم میادکنارم میشنینه سرسفره هرجا توتختم توتخت خودش نمیخوابه هرجابرم کنارمنه

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

منم اینجوری بودم سر مامان بزرگ مادریم پدر اشغالم نمیذاشت برم ببینمش. الانم شش ساله ندیدمش. 

بعضی وقتا تو هپروت صداشو میشنوم که میگه (اله اولرم سنین اوچون) 

یا تو خواب که میبینم با حس خفگی و سنگینی بیدار میشم. 

من چون مامانم تو شش ماهگیم فوت کرد این مادربزرگم منو به دندون گرفت بزرگ کرد تا هفت سالگی تو خواب میبردن میاوردن منو بین خونه مادربزرگ پدری و مادری ولی بیشتر علاقه به مادری داشتم

عزیزم روانکاو و روانپزشک میتونن خیلی بهت کمک کنن

دوست منم اینطوری بود روانپزشک بردیمش خوب شد

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

دخترمن اینه💔منم خیلی نگران وابستگیش هستم حتی روی مبلی که من نشستم میادکنارم میشنینه سرسفره هرجا توت ...

من وقتی کنارشم اینطوریم

وقتی میرم خوابگاه اصلا وابستگی ندارم 

البته از وقتی مادربزرگم فوت شده اینطوری شدم.

من وقتی کنارشم اینطوریم وقتی میرم خوابگاه اصلا وابستگی ندارم  البته از وقتی مادربزرگم فوت شده ...

دخترمن ۸سالشه مدرسه میره چیزی نمیگه ولی میکه اینقدردلم برات تنگ میشه زنگهای رومیشمارم 😔نمیدونم چکارکنم بخدا الان توبغل من خوابید توتختش خوابش نمیبره کنارمه❤️مامانم میکه چون تک فرزندهست بهت وابسته ب باباش این طورنیست

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺