2777
2789
عزیز دلم دکترت رو با دقت نسبت به تخصص و تعهدت انتخاب کن . برای انتخاب دکترت وقت بذار اما بعد از انتخاب پزشکت بهش اطمینان کن و با حرف و بر اساس نظرات خاله خانباجی های فامیل و احساسات خودت تخصص پزشک رو زیر سوال نبر. گاهی وقتا واقعا غصه میخورم از طرز فکر بعضی دوستان تو این سایت که هم خودشون رو اذیت میکنن هم با وجود علاقه زیاد به دلبندشون با ناآگاهی بهش آسیب میزنن. بارها دیدم که پزشک برا رفع تهوّع بارداری قرص تجویز کرده و خیلی با افتخار میگن دکتر نوشته ولی من نمیخورم ! خب اون دکتر عقل و دانشش کمتر از من و تو بوده در مورد خطرات این دارو ؟!!! یا دکتر برا هفته های آخر بتامتازون تجویز کرده ولی میان نظرسنجی میکنن تو سایت که به نظرتون استفاده کنم ؟؟؟؟؟!!!!!! حتی مورد داشتیم سونوگرافی بهشون گفته بچه دختر یا پسر اومدن تو سایت گفتن همه بهم میگن سونو اشتباه کرده به نظرتون سیسمونی دخترونه بخرم یا پسرونه؟! 😃 نکن خواهر من نکن عزیز من به دکترت اطمینان کن اعصاب مارم به هم نریز مرسی اه
ليلي مو فرفري هستم 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیلی جان موردای اولت درسته ولی درمورد جنسیت به خود من دکترا دوبار اشتباه گفته بودن الان داشتم توذاونیکی تاپیک میگفتم،طوری که من تا اواخر بارداری گیج بودم تا بچم دنیا اومد از گیجی دراومدم پس دکترها هم با وجود دانششون خطاهایی دارن
دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
خخخ چ ب اعصاب خیلی از اینا دعدغه خیلی از خانوماست دیگه اینم مشونه ضعف خیلی از پزشکای ایرانه خدایش من تو این ماه پسرمو 4بار بردم دکتر هرسری ی چیزی گفت یکی گفت این شربتو بده یکی گفت نده منم موندم ب کدوم عمل کنم
همه از من میترسن ..من از تو.... خخخ اینو شوهرم میگه😁
ولی از سونو رو قبول دارم خدایش یعنی چی هفته 18گفتن نی نی دختره میاین میگین نی نی پسره دلم میگ یا مامانم و فامیل میگن پسره خداش خیلی ضابع اس اینکارا
همه از من میترسن ..من از تو.... خخخ اینو شوهرم میگه😁
پری وقتی دکتر با اون تخصص خطا داره وای به حال کاربرای سایت نمیشه درباره بچه مون و سلامتیش فقط از رو حرف این و اون تصمیم بگیریم نهایتا نظر یه دکتر دیگه رو بپرسین
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
درسته که دکتر ها هم خطا پزشکی دارن و تشخیص شون صدردصد نیست اما باور کنید ، باور کنید ، شما رو به خدا باور کنید خطای پزشک حاذق به مراتب کمتر از نظرات سنتی فامیل و دوست و آشناست
ليلي مو فرفري هستم 😌
نه من کلا به دکترا بیشتر اطمینان دارم خواستم بگم خطا تو هرشغلی هست ولی این دلیل نمیشه که ما حرف یه ادم عادیو جایگزین حرف دکتر کنیم بنظرم درست نیست،بخصوص الان که دیگه خداروشکر همه سواد کافی دارن ببینن حرف کدوم ارجعتره
دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
خب قبل بارداری با حرفهای شما بدون شک موافق بودم ولی الان که باردارم و استرس های یه خانم باردار رو دارم به غیر از حرف دکتر دلم میخواد از این اون هم که اطلاعاتی دارن نظری بپرسم..ولی خب بدون شک بهتره ادم به دکترش اعتماد کنه در نهایت.
درمورد تشخصیص جنسیت من اصلا اعتقادی به خاله خانباجی های این سایت ندارم.ولی خواهرم باردار بود وآمینوسنتز کرد بهش گفتن بچه پسره و چون آمینوسنتز بود نتیجه صددرصد بود.ولی از حالتهاش و ویار و ترشی خوردنش مامانم میگفت من باورم نمبشه بچه ات پسر باشه تو عین زنهایی هستی که دختر میزان. من گفتم مامان آخه آزمایشگاه ژنتیک بچه رو آزمایش کرده این چه حرفیه پسره دیگه. بعد از چند ماه که سونو سه بعدی رفت گفتن دختره بعد فهمیدن آزمایشگاه جواب رو اشتباه کرده
قبول ندارم. مصرف داروی کشور ما، مساوی کل اتحادیه اروپاست! حالا باکدوم عقلی هرچی دکتر نوشت بخورم؟ بعضی دکترها تو حاشیه دفترچه هم دارو مینویسن درحالی که مطابق استاندارد جهانی، بیش از ۳دارو نباید بنویسن
بزرگترین تراژدی زندگی مرگ نیست... بی هدف زندگی کردن است