2777
2789
اره منم دقیقا همینجوری شدم من دلم خرچنگو لابستر و ماهی خام میخاد و همینطور قارچ انوکی😊

وای من دلم موچیو بابل تی و سوشی میخاد دوکبوکیو نودل کره ای و ژاپنی ازین پیتزا امریکایی پیتزای ایتالیایی با کروسانو هات چاکلت ولی هات چاکلت که مبخورم رو موت میشم 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نمیدونم چرا چند روز اینجوری شدم همش دلم چیزای خوشمزه میخاد  ن غذای خودم

ارهههه منم دلم میخاد حاظر اماده بخورم از غذاهای خودم خسته شدم دلم میخاد مهمون یکی بشم با دستگخت خوب یا برم رستوران واقعا به اینک خودم درست کنم فکر میکنم دلم نمیخاد غذارو 

ارهههه منم دلم میخاد حاظر اماده بخورم از غذاهای خودم خسته شدم دلم میخاد مهمون یکی بشم با دستگخت خوب ...

منم مثل تو بخدا دلم میخاد برم مسافرت هر وعده برم رستوران منو انتخابی غذا بخورم تا خسته شم ولی حیف نمیشه چند سال پیشا میشد الان ن بس گرونیه🤤

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

منم مثل تو بخدا دلم میخاد برم مسافرت هر وعده برم رستوران منو انتخابی غذا بخورم تا خسته شم ولی حیف نم ...

انقدی دلم میخاد یه مهمونی برم از اول تا اخر بشیم بیارن پهن کنن پذیرایی کن خودشونم ببرن بشورن خسته شدم بخدا بجای مهمونی میریم بیگاری 💔 دیشب که مهمونی رفتیم همه ظرفاشونو خودم شستم 

انقدی دلم میخاد یه مهمونی برم از اول تا اخر بشیم بیارن پهن کنن پذیرایی کن خودشونم ببرن بشورن خسته شد ...

باز خوبه تو مهمونی میری من هیج جا ندارم ک برم خونه بابام هم ک خودم میپزن و میشورم فرقی با خونه خودم نداره واقعان🤧🤧

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

باز خوبه تو مهمونی میری من هیج جا ندارم ک برم خونه بابام هم ک خودم میپزن و میشورم فرقی با خونه خودم ...

منم خیلی وقته مهمونی درست حسابی نرفتم فقط همونجا ها که از اول تااخرش کارا رو شونه خودته 🥺💔