2777
2789

متاهل ها یک‌جور و مجرد  ها یک جور دیگه 

متاهل ها از خیانت و طلاق و خانواده شوهر مجرد ها از تنهایی و خانواده می نالند چرا کسی به خاطر داشته هاش  شکرگذار نیست 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر یه چرخ تو جامعه بزن از اقتصاد و فرهنگ و.... 

اگه برات روحیه ایی موند شما جای ما هم ادامه بده

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

همه به فکر مستقل شدنن

مجردا فکر میکنن با شوهر مستقل میشنو زندگی گلو بلبله

متاهلام که دیگه گیر کردن

خونواده ها هم اجازه نمیدن مستقل بشی بری بگردی خوش بگذرونی(از نوع خوبش)مثلا یکیش مسافرت مجردیه

من شاکرم به خاطر سلامتی که خدا داده سلامتی نعمت بزرگی هستش و خانواده همچنین 

اگر همش بنالیم که نمی شه زندگی کرد 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

چون بعضیاشون بلد نیستن از زندگیشون لذت ببر و مقصر خودشونن

بعضیا هم خانواده خوبی از لحاظ اخلاقی و روحی ندارن،طرف باباش عصبیه گیر میده خیانت میکنه همش خونشون دعواست  وضعشونم خوبه بهشونم میرسن ولی توی همچین خونه هایی ادم روحش ارامش نداره که بتونه چه متاهلی چه مجردی زندگی خوبی بسازه

منو خواهرم توی خونه با یه امکانات و یه پدر مادر زندگی میکنیم

ولی اون خیلی پرخاشگره و عصبیه  و ناراضیه ولی من خیلی ارومم برعکس اون

امروز بهش گفتم لاک جیگری بیشتر بهت میاد اگه بدونید چه دیوونه بازی در اورده،هر چی از دهنش در اومده گفته

آره ولی بازم خوبی های دنیا هست

جدی آنقدر خبر های بد زیاد ترن اصلا خبر های خوب زورشون نمیچربه به خبر های بد 

همین امروز دوباره چند تا استاد دانشگاه اخراج شد شمال تصادف شد به زندانی ها تجاوز شد و... 

من وقتی میبینم مردم کشورم آنقدر غمگین هستن نمیتونم راضی و خوشحال باشم گلم

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید