2777
2789
عنوان

تجربه های کسایی که خیانت دیدن...

291 بازدید | 5 پست

دوستان خیلی تاپیک خیانت زیاده خیلی 

به نظر همه ماهایی که تجربه کردیم بهتره تجربه هامونو بنویسیم اونایی که به هر دلیلی خیانت دیدن استفاده کنن از تجربه هامون 

شاید کمکی بشه برای زندگی و رابطه بهتر 

بنویسین چند وقته تو رابطه این چی شد متوجه خیانت شدین ؟

وقتی فهمیدین چیکار کردین ؟موندین و رابطه رو درستش کردین یا جدا شدین ؟الان چه حسی دارین ؟

لطفا هر کی هر تجربه ای داره اینجا بنویسه 🙏🏻

من اول میگم :

من خیانت دیدم بارها 

اگه فهمیدین همسرتون با کسی در حد حتی پیام در ارتباطه لطفا سریع واکنش نشون ندین بشینین فک کنین ببینین اگه واقعا خیانت کرده و رابطه داشته تصمیم نهاییتون چیه ؟

اگه قراره به خاطر هر دلیلی بمونین بهتره اصلا به رو خودتون نیارین 

اگه قراره جدا بشین باید کلی مدرک داشته باشین و صبور باشین 

اگه قراره بترسونین طرفو باید یکی کمکمتون کنه 

به همه راه ها فک کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف ک ذاتش خراب باشه خیانت می‌کنه خیلی سخته آدم شناسی خدا هممونو عاقبت به خیر کنه یه شریک زندگی چشم ...

متاسفانه الان نود درصد همینن 

ذات ادما عوض نمیشه 

اگه شخصی که باهاش در ارتباطه رو میشناسین 

لطفا لطفا در موردش بد نگین یا نزارین متوجه بشه که نسبت بهش ضعف دارین 

چون اینطوری باعث میشین بیشتر نسبت بهش حریص بشه و کنجکاو بشه 

میتونین وقتی چیزی متوجه شدین خیلی غیر مستقیم بهش بفهمونین 

مثلا بگین دوستم همسرش با یه خلنومی در ارتباط بوده و فهمیده عصر با من تماس گرفت خیلی طفلک ناراحت بود خودمو گذاشتم به جاش خیلی دلم شکست 

من اگه جای اون بودم حتما (هر چیزی که دلتون میخواد اینجا میتونین بگین در قالب دوستتون )مثلا جدا میشدم 

خدارو شکر که تو هیچ وقت دنبال این کارا نبودی و زندگیمونو حفظ کردی