2777
2789

کسی هست این مشکل وداشته باشه؟غیر جراحی چ راهی هست برای اینکه بهتر بنظر برسه

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی درست میشه؟

کجای فکتون هست؟ 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
من فک پایینم خیلی کم انحراف ب راست داره تورو خدا کسی ودیدی باژل این مشکلش حل بشه؟

درست میشه، راه آسون تزریق ژل هست ، ولی جراحی دائمی اصلاح میکنه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
درست میشه، راه آسون تزریق ژل هست ، ولی جراحی دائمی اصلاح میکنه

خدا از دهنت بشنوه چن روز خواب وخوراک ندارم اخه ازدکتر پرسیدم میگه درحدی نیست ک بخوای جراحی کنی بعدشم قبلش باید چن سال ارتودنسی بذاری

فک پایینم کمی انحراف بسمت راست داره

خب سمت چپ رو تزریق ژل میکنن متعادل میشه ظاهرش

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
خدا از دهنت بشنوه چن روز خواب وخوراک ندارم اخه ازدکتر پرسیدم میگه درحدی نیست ک بخوای جراحی کنی بعدشم ...

آره دقیقا من الان تو همچین وضی هستم 🙁

آره دقیقا من الان تو همچین وضی هستم 🙁

اره تورو خدا نرو هم دردیم باهم ببین من رفتم خواستم دماغمو عمل کنم دکتر گفت فکت یکم انحراف داره اگه دماغتوعمل کنی ممکنه دماغتم یکم کج بنظر برسه من رفتم پیش متخصص فک ودهان اون گفت من اصلا انحرافی نمیبینم برو متخصص ارتودنسی رفتم گفت فکت ی کم انحراف داره گفتم عمل کنم؟گفت من جای توبودم عمل نمیکردم برو به دکترت بگو چونتو ژل بزنه ولی من چن روزه دارم دیوونه میشم همش فک میکنم همه مسخرم میکنن فک میکنم زشتم صورتم کجه🥲

اره تورو خدا نرو هم دردیم باهم ببین من رفتم خواستم دماغمو عمل کنم دکتر گفت فکت یکم انحراف داره اگه د ...

من رفتم ، الان ارتودنسی کردم حدود ۶_۷ ماهی میشه، من چونه ام کوچیکه ، فک پایینم عقب، هزینه اش خیلی زیاده جدای دردسراش، بنظرم یه دکتر خوب پیدا کن برو تزریق کن ، تهش خوشت نیومد پیگیر جراحی شو، منو هر کی دید گفت چرا ژل نزدی، ولی بنظر من کارم با ژل راه نمیوفتاد 

من رفتم ، الان ارتودنسی کردم حدود ۶_۷ ماهی میشه، من چونه ام کوچیکه ، فک پایینم عقب، هزینه اش خیلی زی ...

شما خودتون میدونستین انحراف فک دارین؟یعنی بقیه هم متوجه میشدن؟برای من هیچ احدی تاحالا بهم نگفته بود انحراف داری حتی جراح فک هم متوجه نشد متخصص ارتودنسی گفت اره یکم داری ولی من جات باشم عمل نمیکنم