کاربر مذکر وارد تاپیکم نشه، ریپلای هم نکنه ، با تشکر.اللهم عجل لولیک الفرج ضعیف بودن بد نیست .. تا وقتی ک تلاش کنی قوی شی ✌️به طراحی معماری داخلی ، آرشیتکت و دکور بسیار علاقه مندم ، همینطور نقاشی ، رقص ، آرایش ، رمان های جذاب و بازی 🥰😍 . چادریم و عاشق چادرمم ، معتقدم زن تماما زیباست و طناز ، و هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست ، برای خودم روحم و جسمم بسیار ارزش قائلم .. .... ..دوس دارم بهترین مامان ، بهترین دختر ، بهترین همسر ، بهترین خواهر ، و بهترین خودم باشم 🥹 .من ب مدت دو سال بهشت رو تجربه کردم ، سالی بود ک با خدای خودم اجین شدم و اراده قوی داشتم ، هدف داشتم و بسیار شکرگذار بودم ، اون دوسال زندگی من سرشار از مشگلاتی بود ک ب چشم من نمیومد و من فقط زیر سایه خداوند آرامش داشتم ، خدایا باز هم اون روز هارو قسمتم کن 🙏🏼🙏
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!