2777
2789
عنوان

سونو انومالی

52 بازدید | 5 پست

سلام دوستان سونو انومالی رو دکترم هفته هجده نوشته نمیشه هفته هفده برم؟؟و اینکه بارداری اولمه تجربه ای ندارم الان شانزده هفته هستم هیچ تکونی حس نمیکنم شکمم بزدگ نشده علائم خاصی باید داشته باشم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم.یه سوال دیگه شما چند هفته تکون خوردن بچه رو حس کردین؟؟من هیچی حس نمیکنم

جفت قدامی دیرتر حس میشه جفت خلفی زودتر من 18 هفته حس کردم و اینکه همون 18 هفته باید بری دقیق تره 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
ممنونم عزیزم.یه سوال دیگه شما چند هفته تکون خوردن بچه رو حس کردین؟؟من هیچی حس نمیکنم

من خیلی دیر،اصلا تا اون سن هیچی

الان خواهرمم دو سه روز پیش انومالی رفت اونم هنوز چیزی احساس نمیکنه

شاید ۲۰ هفته بود یه ذره اونم،مثل حباب ترکیدن،نه که کامل تکون بخوره..

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)