2777
2789

سلام خانوما نیاز به راهنماییتون دارم خیلی دلم گرفته ،چند روز پیش شوهرم یکم با مادرش بحث کرد البته برا اولین بار بود بحثشون هم سر این بود ک پدرشوهرم یه زمینی فروخته قرار شد پولش بده به ما ک خونه بخریم در واقع زمین مال خودمون بود ولی بنام پدرشوهرم بوده شوهرمم تک پسره ولی الان میگن ک این پول کمه شما نمیتونین باش خونه بخرین میخایم بدیم زمین بگیریم براتون کم کم ساخت کنین ولی خب شوهرم قصدش این بود ک وام بگیره اضافش کنه میگفتن بهتونم نمیدیم ک روش وام بگیرین بخاطر همین شوهرمم یکم عصبانی شد و سر مادرش داد زد البته اینم بگم ک ما خیلی تو شرایط بدی هستیم و چند وقته آواره ایم واقعا رو هر دومون خیلی فشار بوده گفتیم خونه بگیریم ک خیالمون راحت بشه چون نمیتونیم تا چند سال دیگه همینطوری باشیم تا خونه آماده بشه بعدشم شوهرم خیلی از کارش پشیمون بود دیروزم زنگ مادرش زد جواب نداد پیامشم داد معذرت خواهی کرد فقط گفته بود ک تو منو پیش زنت کوچیک کردی بعدم من خودم زنگ زدم بهش جواب منم نداد به خواهرشوهرم زنگ زدم گفت دور یه کاریه منم گفتم حتما بعد بیکار بشه زنگ میزنه ولی بازم نزد الان از دیشب تا الان خیلی تو فکرشم و ناراحت ک چرا جواب من نداده من ک ن حرفی زدم ن تا حالا بی احترامی بهشون کردم البته ک اونا هم همیشه برا من خوب بودن و واقعا بدی ازشون ندیدم ولی خب این کارش خیلی ناراحتم کرده چون میگم حالا با پسرش قهره جوابش نداده تقصیر من این وسط چیه میخاستم دوباره امروز زنگ بزنم ولی میگم شاید باز جوابم نده نمیدونم چیکار کنم من اصن تحمل اینکه کسی باهام بد باشه و ناراحت ندارم الانم ک باردارم خیلی حساس شدم همینکه بهش فکر میکنم گریم میگیره فشار شرایطی ک توش هستیم یه طرف استرس اینکه چرا با من ناراحتن هم یطرف 

من تا حالا همچین تاپیکایی تو این سایت نذاشته بودم ولی الان واقعا فشار رومه نیاز به یکم درد و دل داشتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما زنگت رو زدی دیگه دخالت نکن  بذار همسرت خودش مشکلش رو با خانواده اش حل کنه

من کاری به مشکلشون ندارم بیشتر بخاطر این ناراحتم ک چرا جواب منو نداده من ک نه حرفی زدم ن کاری داشتم یعنی فک میکنن مقصر ممنم ؟همش اینجور فکری با خودم میکنم با اینکه قبلشم چند بار به شوهرم گفتم تو کاری نداشته باش ولی اونم میگفت فشار رومه چون واقعا شرایطمون سخته 

یه جعبه شیرینی بگیرید برید خونشون درست میشه همه چیز الکی حرص نخور مادر که بچشو دور نمیندازه الان نار ...

یه یکساعتی باهاشون فاصله داریم چون من الانم بخاطر بارداریم خونه مادرم هستم البته کار شوهرمم همینجاست چون نمیتونستیم دیگه زیاد بریم و بیایم مجبور شدم همینجا بمونم الانم قصد داریم همینجا خونه بخریم هرچند ک خانواده شوهرمم یکم سختشون بود میگفتن دوس دارن پسرشون پیش خودشون باشه ولی خب ما هم بخاطر کار شوهرم و برخی مسائل دیگه مجبوریم اینجا باشیم الان ک راضی شدنم میگن زمین برات میگیریم عصبانیت شوهرمم بخاطر همینه چون میگه چند ماه دیگه بچمون دنیا میاد دوس دارم تو خونه خودمون باشیم 

یه یکساعتی باهاشون فاصله داریم چون من الانم بخاطر بارداریم خونه مادرم هستم البته کار شوهرمم همینجاست ...

حق با شما و همسرتون هست 

اما با گفتگو حل کنید بذار خودش حرف بزنه 

شاید با پدرش بهتر بشه حرف زد

فعلا امضا ندارم
حق با شما و همسرتون هست  اما با گفتگو حل کنید بذار خودش حرف بزنه  شاید با پدرش بهتر بشه ...

باباش بدتره خیلی زود عصبانی میشه☹من اصن هیچ حرفی نزده بودم و اصلا دخالت نکردم تو هیچی بخاطر همین انتظار ندارم ک بخان از منم ناراحت بشن وقتی ک هیچ تقصیری ندارم همه ی تصمیما رو شوهرم خودش گرفته خودش حرف زده