2777
2789

انشاالله

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورش امام زمان نیست خود حضرت عیسی هست اگه اشتباه نکنم

نه یک محقق گفته بود فقط30یا 20تاش برای حضرت عیسی 50تای دیگه که از son of man اومده درباره یک شخص دیگه ایه

نوشته پسر انسان

شما انجیل خوندید احتمالا اینجا منظور مسیح نیست .به مسیح میگن پسر خدا .تو انجیل اصلا یه چیزایی نوشته ببخشید ولی ادم خنده اش میگیره برعکس قران که ادم حیرون میمونه بعضی چیزاش شبیه قران ولی کاملا مشخص تحریف شده

شما انجیل خوندید احتمالا اینجا منظور مسیح نیست .به مسیح میگن پسر خدا .تو انجیل اصلا یه چیزایی نوشته ...

نه انجیل نخوندم. پیامبران اولوالعزم که آخرین حضرت محمد بود و قرآن را آورد خب معلومه کاملترینه،  ۴تا پیامبر قبلی برای آماده سازی مردم بودن که بشارت آمدن حضرت محمد رو دادن ولی خیلی‌ها از همون قبلی ها برای خودشون دکّان درست کردنُ و پیامبر رو به رسمیت نشناختن. برای همین احتمالا انجیل تحریف شده و حقایقُ دستکاری کردن

فکر کنم.چون.حضرت مریم شوهر نداشتن و حامله شدن استغفرالله ..من خودم این موضوع یه معجزه میدونم

آره خدا خودش گفته از روح خود در او دمیدم ، احتمالا یه تمثیله که گفتن پسر خدا که به پاکیش اقرار کنن  ولی درطول تاریخ یه عده ازش سوءاستفاده کردن برای قدرت خودشون

نه انجیل نخوندم. پیامبران اولوالعزم که آخرین حضرت محمد بود و قرآن را آورد خب معلومه کاملترینه،   ...

ولی خیلیها دارن میرن سمت مسیحیت با اینکه من کتابشو خوندم خنده ام گرفت منطقشونو نمیفهمم