2777
2789
عنوان

عمل معده برای لاغری

201 بازدید | 17 پست

با وزن ۱۸۰کیلو آیا رژیم بگیره لاغرمیشه یا اینکه بره عمل کنه.

عملش سخته خواهش میکنم اطلاعی دارین بگین

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عملش به شدت سخته ولی تاثیر داره. یکی از اشناها از ۱۲۰ رسیده ۵۵. ولی الان دیگه تقریبا هیچی نمیتونه بخوره. مثلا یه نصفه نارنگی بخوره دیگه سیر میشه. پوست بدن به شدت شل میشه و بعد از لاغری حتمت باید پوستو بکشید.

Nothin
همون اسلیو خوبه با رژیم زیاد نمیشه لاغر شد ک

ضرر داره عملش بعداترا برا معده مشکلی پیش نمیاد

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
زیر نظر دکتر با رژیم درمانی عمل پرس وجمع کردن معده عوارض داره .

واقعا😔

عملش به شدت سخته ولی تاثیر داره. یکی از اشناها از ۱۲۰ رسیده ۵۵. ولی الان دیگه تقریبا هیچی نمیتونه بخ ...

😔😔

هرکاری میکنه زودتر کنه دیگه۱۸۰زیاده واقعا😑بخاطر سلامتیش میگم

افسرده که شد این بلا سرش اومد

افسردگی باعث چاقیه و چاقی باعث افسردگی.. مطمئن باش لاغر شه حالش خیلی بهتر میشه

امیدوارم لطفا براش دعا کنین

سلام اضافه وزنشون خیلی بالا bmi بالای 40 بیماری محسوب میشه و اگر مشکل خاصی ندارن بهترین گزینه عمل

کبد چرب , دیابت نوع دو , مشکلات حرکتی زانو درد و کمر درد همه متاسفانه به دلیل اضافه وزن زیاد هستن

من یه دکتر خیلی خوب میشناسم که میتونین باهاشون صحبت کنید راهنماییتون میکنن که درست ترین روش برای کاهش وزنشون چیه

دکتر محسن میر حسینی رو سرچ کنید جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی در تهران هستن
شماره تماسشون : 09384609212

https://fitteb.com/

سلام عزیزم شما چرا خونتون لخته میشد ؟ علتش بیماری خودایمنی بود ؟ منم مشکوکم

نه من انعقادی مشکل دارم