2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خير سرم تصميم گرفته بودم ي ماه نون و برنج و قند و حذف كنم لاغر شم دو روز رعايت كردم امروز وقتي غذاي نذري ديدم از خودِ بي خود شدم بعدشم ي مشت قند با چاييم خوردم كه بشوره ببره الانم عصبي امممم

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

با برادرزادم انیمیشن روحو میبینم البته من قبلا دیدم بیشتر مشغول خوراکیم ولی برادرزادم داره با دقت نگاه می‌کنه و حواسش نیست دارم سهم خوراکیای اونم میخورم🤣🤣🤣 

ی مشت قند با چاییت خوردی بشوره ببره😂😂😂

🥴🥴🥴غذاش چرب بود چايي ميچسبيد منم چايي و ب عشق قند ميخورم😑😑😑😑

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍