2777
2789
عنوان

چطوری خواهرمو نجات بدم

581 بازدید | 22 پست

خواهرم با ی اقایی آشنا شده و ایشون خیلی رفتار های عجیبی دارن هنوز سه روز از آشناییشون نگذشته داره تعیین تکلیف میکنه و به خواهرم میگه که دوست و آشنا بدتو میخوان و هیچ کس مثل من دوست نداره و … (چونکه همه نظرشون راجع به این اقا منفی بود و از همون پیامک هایی که رد و بدل میشد، میشد تشخیص داد که آدم خوبی نیست.) همش میگه بیا با هم مهاجرت کنیم و… برداشته توی همین سه روز کانال زده متن های عاشقانه که مخاطبشون خواهر بنده هست میذاره اینا حتی همو از نزدیک ندیدن تا حالا الانم گیر داده به خواهرم که بیا با هم بریم بیرون و حس میکنم خواهرمم گول خورده چون همش داره میگه هیچ کس اندازه این آدم منو دوست نداشته و … 🤦🏼‍♀️ 

لطفا بگید چیکار کنم تا نجاتش بدم 

پس فردا هم یه خواهر زاده میمونه رو دستتون

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی دیگه وایسا یه گوشه و تماشا کن حالا ما ک خواهر نداریم میگیم داداشمون گول خورد ... چی بگم دعا کن و امامارو قسم بده اگه بصلاحش نیست راهش جدا شه هرچه سریع تر

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

خواهرتون سنش كمه؟ باهاش صحبت كنين 

خواهرانه دلسوزانه

چقدر دختراي معصوم اينطوري سر از كشوراي ديكه در اوردن و سرنوشتاي نامعلومي پیدا كردن

به خواهرتون هشدار بدين اكر فكر ميكني مقاومت ميكنه متني براش بفرست اگاه بشه

تو همين ايران چقدر بلا سر دخترا اوردن با عشق و عاشقي

مراقب باش با زبون نرم صحبت كني

ختم توسل و حديث كسا بگیر 

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
مامانم با دوستی و اینا مشکلی نداره  

با یه داماد لاشی یا با دخترش تجارت کنن هم مشکل نداره؟ اگه نه که شمام خودتو خسته نکن هرکسی مسول سرنوشت خودشه. حرص خوردن شما فایده نداره ،تنهایی نمیشه کاری کرد.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

مثل یه دوست کنار خواهرت قرار بگیر. موضع و گارد نگیر در مقابلش

حتما ببرش پیش مشاور خوب. حتی اگه نیاز شد اون آقا هم باهاش بره پیش مشاور.  بگو اصلا شاید حق یا تو باشه و این آقا اوکی باشه. بگو اگه مشاور   اون آقا و رابطتون رد تایید کرد اوکیه