2777
2789
عنوان

درد پریودی یه لحظه میایین

82 بازدید | 9 پست

خانمها من قرص ضدبارداری روکین میخورم دو هفته شده ولی دردهای شدید پریودی زیر شکمم دارم اینا طبیعیه؟ 

همش میگم نکنه باردار بودم قرصم خوردم.

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بی بی چک بزن خب استرست بریزه 

والا اخرین رابطم هفت مرداد بود من ۱۸ دو روز خونریزی کم کردم شک کردم پریود بوده باشه ۲۹ مرداد بتا دادم منفی بود مجدد ۱۱ شهریور بی بی زدم منفی بود که دکتر روکین نوشت برام. میگم نکنه زود ازمایش دادم  سه هفته بعد رابطه بود

والا اخرین رابطم هفت مرداد بود من ۱۸ دو روز خونریزی کم کردم شک کردم پریود بوده باشه ۲۹ مرداد بتا داد ...

آزمایش نشون میده از بی بی چک مطمین تره ،قرص تو تا اخرش مصرف کن وقتی قطع کردی اگر نشدی برو دوباره آزمایش بده 

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
آزمایش نشون میده از بی بی چک مطمین تره ،قرص تو تا اخرش مصرف کن وقتی قطع کردی اگر نشدی برو دوباره آزم ...

قرصو نصفه ولش کردم دیدم درد دارم. از دیشب نخوردم همش ۱۵ شب خوردم