2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ریزش موهاش از فرق سر و جلو سرشه گرمه اما اگر  ریزش پراکندس سرده البته چون گفتی شوهرتون ...

بغل و پشت سرش موداره اصلا نمیربزه فقط فرق سرش تا حدود جلو ریزش داره بیشتر فرقش

خودم خوشم میاد  کاشت ناخن دست و پا  کاشت مژه ، ریزش گرفت دیگه نکردم  می‌خوام ژل لب ...

کاشت مژه با یه بار هم باعث ریزش میشه؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

خود موردم دارم اونم خوبه؟ 

اونم بدک نیست

روغنش رو بخاطر قویتر بودنش پیشنهاد دادم 

چون خود مورد رو باید بجوشونی بزنی ب سر ، معمولا ماسک سبکی هست

من خودم هم روغن مورد دارم و هم پودرش، 

پودر رو با حنا قاطی میکنم ب سرم میزنم

روغنشم  دوروز در هفته میزارم با آب پیاز قاطی میکنم

بنظرم روغن بگیری بهتر باشه 

اگه کارش خوب باشه نمیشه  من ریزش گرفتم دو بار کردم کلا 😂

عه وا🥲

میگن روغن نارگیل و وازلین واسه رشدش خوبه. شما نشنیدی؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

عه وا🥲 میگن روغن نارگیل و وازلین واسه رشدش خوبه. شما نشنیدی؟

نارگیل نزن بره تو چشات ، گل مژه میزنه و عفونت می‌کنه 

من وازلین و گلیسرین به دستام میزدم 

حواسم نبود گلیسیرین داره زدم به مژه هام عفونت کرد چشمم صبح از خواب بیدار شدم مثل اینکه رفته بود تو چشمم  

ولی برای رشدابرو وازلین تاثیر داره 

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز