نفسم89 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 234 عنوان نیاز دارم با یکی صحبت کنم حالم اصلا خوب نیست💔 299 بازدید | 15 پست لطفا اگر کسی حوصله داره بهم درخواست بده💔🥺 آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔 1402/06/15 | 15:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه_nrc عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2218 چی شده گلم؟ خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
فرشته۵۵۵ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2243 چی شده عزیزم اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم
نفسم89 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 234 خانوما خیلیا بهم گفتن تاپیک بزن مشکلت رو بگو سبک بشی ولی از قضاوت شدن میترسم💔😭 آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔
فاطمه_nrc عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2218 خانوما خیلیا بهم گفتن تاپیک بزن مشکلت رو بگو سبک بشی ولی از قضاوت شدن میترسم💔😭 به شخصه سعی میکنم قضاوت نکنم ولی حتما بگو وقتی میگی خالی میشی خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
فرشته۵۵۵ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2243 اینجا خواه ناخواه قضاوت میشی عزیزم اگه ناراحتت میکنه تو دلت نگه دار اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم
نفسم89 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 234 به شخصه سعی میکنم قضاوت نکنم ولی حتما بگو وقتی میگی خالی میشی باشه مینویسم الان😭 آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔
نفسم89 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 234 اینجا خواه ناخواه قضاوت میشی عزیزم اگه ناراحتت میکنه تو دلت نگه دار نمیدونم یعنی نگم💔 آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔
فرشته۵۵۵ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2243 به شخصه سعی میکنم قضاوت نکنم ولی حتما بگو وقتی میگی خالی میشی اما بعضیا راحت قضاوت میکنن و دل یکی رو میشکونن متاسفانه اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم
فاطمه_nrc عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2218 اما بعضیا راحت قضاوت میکنن و دل یکی رو میشکونن متاسفانه واقعا عین آب خوردن🥲 خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
فرشته۵۵۵ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2243 نمیدونم یعنی نگم💔 نمیدونم من خودم از اینکه کسی حرفی بزنه دلم بشکنه واقعا ناراحت میشم شما رو نمیدونم اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم
نفسم89 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 234 اما بعضیا راحت قضاوت میکنن و دل یکی رو میشکونن متاسفانه شاید بگم سبک تر شم نمیدونم چه کنم آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔
نفسم89 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 234 بچه ها مینویسم شاید یکم خالی بشم برام دل شکوندنا مهم نیست عادی شده برام... آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔
delodeldar عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1496 میتونم کمکت کنم حالت بهتر کنمدرخواست میدم حرف بزن بی قضاوت بی هیچ نیت بد.