2777
2789
عنوان

بین دوراهی موندمدم کمکم کنید

53 بازدید | 3 پست

سلام عزیزان خوب هستین من از بچگی خانوادم خیلی باهام خوب بودن ولی زیاد توجهی بهم نمیکردن سختی کشیدم مثله شماها الان ۱۹سالمه با یه پسر تو رابطه ام که دوساله میشناسمش خیلی دوسش دارم  اسمش احسان هست. بعضی وقتا رفتارش جوریه که خیلی دوسم دارم بعضی وقتام نه  چند باری دست روم بلند کرده میخواد باهم نامزد کنیم خوانوادهامون همو میشناسن اونقدری دوسش دارم که میتونم هرکاری بکنم اینو از دهن یه تازه به دوران رسیده نمیشنوید منم تو زندگیم یه سختیایی دارم... کنارش حالم خوبه ولی بعضی وقتا یجوری میشه حالم ازین دنیا بهم میخوره نمینونم درست حرفایی که تو دلمه بنویسم نمیتونم درست توضیح بدم تو این دوسال اصلن حالم از پسرا بهم میخورد چشم فقد اونو میدیدم مثله همه ی عاشقا یه هفته پیش من یکیو دیدم که قبلنا باهاش رفیق بودم اقا پسری که میگم باهاش رفیق بودم دوست دختر دوست پسر نه یجور رفیقی که باهم دردول میکردیم  اسمشم حسین  نشستم باهاش از زندگیم گفتم خدا خیرش بده حرفای قشنگی بهم زد نصیحتم کرد یه حسی بهش پیدا کردم که این حسو قبله اینکه اقا احسان بیاد تو زندگیم نداشتم مثله یه رفیق همو دوست داریم حتا یکبارم انگشتامون بهم نخورده دوتامون اون روز یه حسی بهم پیدا کردیم گفت سنت کمه ازدواج نکن گفت اگر ادم خوبیه حس خوبی بهش داری ازدواج کن ولی بعضی وقتا حس خوبی بهش دارم بعضی وقتا نه چون رفتار خودش اینجوریه خلاصه اقا حسین گفت بیا با من رل بزنو ازین حرفا پسری نیست که خودشو خوب نشون بده همینه که هست اگه با اقا احسان باشم اقا حسینو از دست میدم اگرم با حسین باشم اقا احسانو از دست میدم دوتاشونم یه اندازه دوست دارم نمیخوام با دوتاشون باشم من تو زندگیم به یک نفر احتیاج دارم اقا احسان جدیدن هرکاریو میکنه که من حرص میخورم یا تو تنهاییم گریه میکنم واقعن نمیدونم چیکار کنم واقعن حالم بده کمکم کنید

هنوز ازدواج نکردی دست روت بلند میکنه؟🤔🤔🤔

با این تعریفایی که کردی بنظرم آقاحسین‌ گزینه بهتریه

ولی دور از شوخی، ببین عزیز من مدل رابطه ت الان یه طوریه که تعهد نداری نسبت به طرف مقابلت، دو‌روز دیگه که عقد کنی بشی زنش دیگه اینطوری راحت نیست که دلت یکی دیگه رو بخواد، یا حتی بتونی با یه نفر دیگه انقدر راحت درباره زندگیت درد دل کنی اونم با یک مرد دیگه!

ضمنا شما چون از اقا احسان اخیرا رفتارای نامناسب دیدی، واسه همین آقاحسین برات عزیز شده

خودت معتقدی تصمیمت از رو احساس نیست  ولی با توجه به چیزی که تعریف کردی و شرایطی که داری بنظر میاد داری احساسی تصمیم میگیری، و دلت میخواد هنوز آقا احسان رو از دست ندادی یکی دیگه جایگزینش کنی، در حالیکه از نظر روانشناسی هم این کار اصلا درست نیست

بهتره اول تکلیف رابطه نامعلومت مشخص بشه و پرونده ش رو ببندی، بعد یه مدت که همه چی فراموش شد بری با یکی دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز ازدواج نکردی دست روت بلند میکنه؟🤔🤔🤔 با این تعریفایی که کردی بنظرم آقاحسین‌ گزینه بهتریه ول ...

آفرین عزیزم از حرفام همچیو فهمیدی درسته میدونم بعد ازدواج نمیشه اینکار حرومه درسته دست روم بلند میکنه  جدیدن دست روم بد نمیکنه با رفتارش حرصم میده اینم خوب میدونم رابطه ای که توش من بخوام اونو حرص بدم اون منو زندگی نمیشه بعضی وقتا خوبه ولی این کار هروزشه بعد یجوریم رفتارمیکنه انگار نمیفهمه ناراحت میشم تازگیا خیلی اعصبی شدم بعضی وقتا میزنم تو صورتم صورتمو چنک میندارم میشینم گریه میکنم