2777
2789
عنوان

موهامو با رژ لب میرنگم+عکس

127292 بازدید | 1880 پست

بچه ها من تازگیا خوشم اومده موهامو با رژ لب میرنگم,خیلییییییی راضی ام خیلیییی!هیچکس هم متوجه نمیشه،اینجوری هم موهام اسیب کمتری میبینه هم هزینه زیادی ام پرداخت نمیکنم،ازونجایی که من عاااشق رنگ موی فانتزی ام قبلا رنگ فانتزی که میزاشتم بعد از یه هفته موهام نارنجی وافتضاح میشد الان راحت شدم

چنتا عکس دونه دونه میفرستم بعد حذف میکنم،صبر پلیییز

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا ؟؟😐

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
به گوشواره هام گیر ندین،ما بلوچا تو مراسما طلای سنگین استفاده میکنیم

ن تروخداا

این‌چجور رژیه؟

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

به گوشواره هام گیر ندین،ما بلوچا تو مراسما طلای سنگین استفاده میکنیم

الان اینو بارژ لب مایع بنفش اینجوری کردی؟؟

میشه با اون قلب مهربونت واسه خوشبختی من دعا کنی، مطمئن باش خوبی بهت برمیگرده😍🤌🏻

بچه ها بخدااا من موهام مشکیه مشکیه هااا،با رژ لب مایع

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید