2777
2789
عنوان

کراشم زل زده بود به من😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 33 پست

الکی ذهنت درگیر نکن 

یسری یه بنده خدا تو دانشگاه فکر کرد پسره دوستش داره چون بهش نگاه می‌کرد

تا ب بکی از دوستاش گفت عه به منم نگاه میکنه منم فکر کردم دوستم داره.

پس نه اولین دوستش شو و نه ذهنت درگیر یه خیال کن. اگه قصدش جدی بود حتما پیگیر میشه. به هیچ وجه هم دوست نشو. اگه تو سن ازدواجی باید ارزش قائل شه و رسمی وخونوادگی بیاد جلو . اگه نه میگه ی مدت دوست شیم و فلان . یعنی بیکار ه ک برا وقت پر کنی میاد سمتت. واقع بین باش دختر گل. خوشبخت و موفق باشی

چک کن ببین چیزی رو صورتت نیست گوشه لبت موزی چیزی نچسبیده🤣

🤣🤣🤣به جای امیدواری

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همتون دعوتیننن  حتی اسم بچه هامونم انتخاب کردم🤣

😂😂😂الان داری حتما اسم نوه هاتو انتخاب میکنی؟؟🌚✨

جووون برم لباس مجلسی پیدا کنم😎✨

⁧⁧⁧با کسی که قدرت تشخیص شوخی و جدی رو نداره ، هم ڪلام نشو! 😐👌
الکی ذهنت درگیر نکن  یسری یه بنده خدا تو دانشگاه فکر کرد پسره دوستش داره چون بهش نگاه می‌کرد ...

ممنونم چشم😍❤

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

ولی امیدوارم مذهبی نباشه😐😂

نیست ولی دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده اس

من واقعا نمیفهمم یعنی چی دختر آفتاب مهتاب ندیده؟

چه شکلی ان این دخترا؟

من خودم شیطونم زیاد میخندم ولی تا حالا با هیچ پسری چت نکردم و کلا اهل رل زدن نیستم به محرم نامحرم خیلی حساسم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
داداشت هم ماشاالله پایست واقعا🤣🤣🤣🤣🤣

نه نمیدونه کراش زدم مامانم فضوله میپرسه منم فضولتر از همه گوش میکنم ببینم واقعا داره یا نه🤣

من که کراشام همه بازیگرای خارجی بودن تا من روشون کراش میزدم بختشون باز میشد ازدواج میکردن. 😁 رو شوهرم سعی میکنم کراش نزنم تونبونش دو تا نشه😁

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
😂😂😂الان داری حتما اسم نوه هاتو انتخاب میکنی؟؟🌚✨ جووون برم لباس مجلسی پیدا کنم😎✨

اررررههه من دوست دارم دوتا بچه داشته باشم که یکیشو اسمشو اون انتخاب کنه🤣🤣

از یه نگااه اسم بچه مو انتخاب کردم🤣🤦‍♀️

اررررههه من دوست دارم دوتا بچه داشته باشم که یکیشو اسمشو اون انتخاب کنه🤣🤣 از یه نگااه اسم بچه مو ...

😂خوشبخت بشید. 

لباس عروستم من انتخاب میکنم🌝✨

⁧⁧⁧با کسی که قدرت تشخیص شوخی و جدی رو نداره ، هم ڪلام نشو! 😐👌
نیست ولی دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده اس من واقعا نمیفهمم یعنی چی دختر آفتاب مهتاب ندیده؟ چه شکلی ...

یعنی دختری که کلا با پسری حرف نزنه از مامانم پرسیدم میگه از در بیرون نره(بپوسه تو خونه؟)انشاا.. توام یه روز بیای تاپیک بزنی بهم رسیدین عروسیتونو بیام🤣

😂خوشبخت بشید.  لباس عروستم من انتخاب میکنم🌝✨

تورو با خودم میبرم همه چیو تو انتخاب کن😂❤فقط به این برسممم

یعنی دختری که کلا با پسری حرف نزنه از مامانم پرسیدم میگه از در بیرون نره(بپوسه تو خونه؟)انشاا.. توام ...

نه خدا نکنه یه حی الکیه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....