2777
2789
عنوان

دعوای پدر شوهر و مادرشوهر

552 بازدید | 31 پست

ما یه شهر دیگه ای زندگی می‌کنیم دیروز واسه تعطیلات اومدیم شهر خودمون، شوهرم منو رسوند خونه مامانم خودش رفت خونشون گف کار دارم باید برم هرچی گفتم باهم بریم خب گف من برم زود میام

شب ک اومد گفتم چیشده چخبره گف مامان رفته خونه خواهر شوهرم دعوا کردن

گفتم چرا علتش چیه گف فقط همین بدون

دوست ندارن تو بدونی تو زندگی بقیه دخالت نکن

خیلی بهم برخورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما مامان بابات دعواشون بشه چکار میکنی به همسرتون میگین ؟ اونم‌ کنجکاوی نشون میده یا بی اهمیته ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

جدییی 

شوهر من هرررر چی بشه به من میگه 😂😂

آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند  که تنها خودش را می‌بیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته می‌شود...  تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

مادرشوهر من قهر کرد اومد خونه من تا شوهرم بیاد سیر تا پیازشو واسه من گفت🤣🤣🤣 پدرشوهرم کتکش زده بود🤦‍♀️

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️