2777
2789

وضع مالی شوهرم اوکی نبود برای همین رفتیم پیشت مادر شوهرم بمونیم خونشون ۴ طبقه خودش دخترش ۲ من ۳ جاریم ۴ جاریم با من همسن ۲۰ سالش 

شوهرم ۳۰ سالش شوهر جاریم ۲۶ سالش 

مادر شوهرم هم اونارو پر میکنه پسر هاشو پیش اونا همش از زن دیگه میگه حتی رابطه جنسی‌شان مثلا یه زنگ میزنه با مادر شوهرم که حرف میزنه اونارو میاد تعریف میکنه به پسر هاش 

یا مثلا میگه پسر باید زنشو کتک بزنه 

بقیشو پست بعدی میگم طولانی نشه

یه بار جاریم اعصبانی شد گفت جلوی شوهر من از بدن زن های دیگه نگو حیف میگفت عروس فلانی باسنش بزرگ و سفید جاریم هم لاغر ولی خیلی خوشگل 

بعدش جاریم شب مهمون داشت مامانش اینا مادر شوهرم آب رو از فلکه بست باز نکرد اصلا  گفت آب قطعه شوهرم دیده بود گفت زشته با دعوا و هزار بدبختی آب رو باز کرد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا میاد خونم میخواد همه جارو نگا کنه بگرده یخچال باز میکنه مد هارو زیر فرش هارو نگا میکنه بعد همش نظر میوه اینو اونجا بزاریه بلر خونه نبودم واومدم دیدم با پدر شوهرم دکوراسیون خونه عوض کردن اونقدر

یه بار جاریم اعصبانی شد گفت جلوی شوهر من از بدن زن های دیگه نگو حیف میگفت عروس فلانی باسنش بزرگ و سف ...

کاش یکی این زن خراب جمع می‌کرد😩😩😩😩

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️

خیلی دعوا نمیکنه با همه فامیل ها همسایه ها جتی دامادش ودخترش و عروس هاش و پسر هاش خیلی بدم میاد ازش همش خانوادنو نفرین میکنه با صدای بلند میشنه تو راه رو 

و فحش میده به همه خانوادم

خیلی خسنم کرده مثلا اگه برم حموم میگه چرا رفتی حموم آب اصراف میشه اگه داداشم م زنداداشم بیاد خونم می ...

قطع ارتباط کن باهاش.این زن دیوونست.

پسر هستم. متولد ۱۳۸۱. اگر لیاقت داشته باشم یه دختر خوب وارد زندگیم میشه.

تازه ۲ ماه عروسی کردم من فکر طلاق زده به سرم شوهرمو خیلی پر میکنه 

جاریم ۱ ساله ازدواج کرده اونم نمیخواد طلاق بگیره دامادمون از دست این مار شوهر دیگه به دخترش هم رو نمیده همیشه خشک