2777
2789
عنوان

خانما

53 بازدید | 15 پست

کسایی ک تجربی خوندن و کنکور هم دادن چه قدیم چه جدید من رشتم انسانی ولی الان دیگ دلم نمیخواد تو شاخه های انسانی ادامه تحصیل بدم شایدم الان اینجوری فکر میکنم میخوام درباره ی رشتتون بگید خیلی سخته؟؟؟ یعنی یکی مثل من ک انسانی میخونده و معلم و اینا هم نداره از پسش بر نمیاد؟؟؟ 

اسی جون برات صلوات فرستادم 

سلام دوستان کسی مشاور کنکور انسانی با هزینه مناسب خواست در خدمتم 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون فضای رقابتیش از درساش سخت تره

خیلی با درسای انسانی فرق دارن

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

سال چند انسانی؟

فکر نکنم از انسانی بتونی بری تجربی

از تجربی به همه رشته ها میشه ولی انسانی برگشت به سمت هنرستان داره

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

عزیزدلم من درست در جریانش نیستم ولی زمان ما از انسانی نمیشد رفت تجربی یا ریاضی 

از تجربی نمی‌شد رفت ریاضی 

یعنی فکر میکنم باید امتحانای تجربی رو بدی یا حتی شاید باید دیپلم تجربی داشته باشی

ولی باز هم میگم که من درست در جریانش نیستم

اما اومدم بگم برات آرزوی موفقیت میکنم💙

سال اول  جدی؟؟؟ یعنی نمیشه ؟

تموم کردی سال اولو ؟

منظورم که امسال میری یازده ؟

اینجوری شنیدم درست و غلط ش نمیدونم

حال بازم بقیه بیان بیشتر اطلاع دارن

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

فضای رقابتیش سختتر از انسانیه

خیلی سختتر ی نگاه به تعداد داوطلبان کنکور بنداز

ولی خوبیای خودشو داره

درس های متنوع تری داره حوصلت سر نمیره. زیست از همش سختتر هست و بستگی به اراده خودت و شروع خوب داره. حتما براش ی کلاس خوب بیرون برو و تستت بزن برا همه ی درسا. میمونه ریاضی و شیمی و فیزیک که اونا رو شروع کنی بعد ۳ سال میرسی. اصلا عجله نکن برا یهویی خوندن که میشینم میخونم تیر تمومش میکنم. باید آمادگی اینو داشته باشی که انگار دوباره داری میری دبیرستان. به خودت فرصت بده و حتما کلاس خوب بیرون ثبت نام کن یا ی نفر که دهم تجربی هست پیدا کن باهاش درس بخون. راستی کتاب درسی و کمک درسی و هیچوقت فراموش نکن

🌷🌷👏

عسلم از تجربی به ریاضی نمیشه از ریاضی به همه میشه ولی🩵💙🩵

اها.

منظورم کلی بود که از تجربی میشه برگشت انسانی.

الان این خانوم دیگ نمیتونه برگرده تجربی بخونه؟

فضای رقابتیش سختتر از انسانیه خیلی سختتر ی نگاه به تعداد داوطلبان کنکور بنداز ولی خوبیای خودشو دار ...

۳ سال؟ من برای انسانی ۲۰ روز خوندم ۳ سال بشینم بخونم 😐😳

۳ سال؟ من برای انسانی ۲۰ روز خوندم ۳ سال بشینم بخونم 😐😳

هرجور راحتی

ولی ی نگاه به کتابای تجربی بندازی متوجه میشی یچیزی مثل ریاضی ی شبه نیست دانش اموز تجربی که کلا فکر و ذکرش همین درسا هست ظرف یک سال میتونه یک پایه رو تموم کنه

🌷🌷👏