2777
2789
عنوان

باردارم لطفاا کمک کنید

137 بازدید | 16 پست

خانما من امروز موعد پریودم هست که پنج روز پیش تست زدم مثبت بود دوباره دو روزه پیشم زدم مثبت شد الان میدونم باردارم 

بعد کی برم دکتر برا صدایی قلبش اینا میخام زود نرم فقط هی بگه برو‌هفته دیگه بیا 

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

هفته 8

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبر کن یه هفته بگذره برو آزمایش بتا بده 

8 هفته و چند روز که شدی برو دکتر و بعدم سونوی قلب... 

الان نری دکتر که فقط استرسه 

اگه برات سونو بنویسه فقط ساکِ و جنین نیست اون وقت تا یه ماه دیگه صدبار میمیری و زنده میشی

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

هفته 8 دیگه، الان میدونید هفته چند هستین؟ 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
هفته 8 دیگه، الان میدونید هفته چند هستین؟ 

من دقیقا یکماه پیش مثل امروز پریود شدم طبق این میشه چهار هفته هستم

صبر کن یه هفته بگذره برو آزمایش بتا بده  8 هفته و چند روز که شدی برو دکتر و بعدم سونوی قلب...& ...

دقیقاااا استرس همینو دارم خیلی

اخرین موعدت کی بوده ؟ 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

من دقیقا یکماه پیش مثل امروز پریود شدم طبق این میشه چهار هفته هستم

پس همون یک. ماه دیگه میشه

اول یه آزمایش خون برو..به دکتر نشون بده..خودش میگه کی بری سونو

میخام چند روز از پریودم بگذره بتا بره بالا نخام هی تکرار کنم

۱۵ مرداد

الان ۴ هفته حساب میشی ۴ هفته دیگه ینی ۱۵ مهر برو‌سونو به حرف هیچکسم گوش نده زود بری استرس میگیری اگه رفتی دکتر برا تشکیل پرونده گفت بیا سونوت کنم بگو نمیخوام،نهایتا برای دیدن ساک بارداری دو هفته دیگه کیتونی بری سونو زمانی که بتات رسید بالای ۱۵۰۰ تو نی نی سایت همه اینارو به من گفتن ولی گوش ندادم نتیجش این شد که ماه اول بارداریم با کلی اسنرس و گریه گذشت 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

میخام چند روز از پریودم بگذره بتا بره بالا نخام هی تکرار کنم

در هر صورت باید به فاصله ی ۴۸ ساعت برای اطمینان از سلامت جنین تکرار کنی